2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
اره منم دقیقا همینم ،نمیتونم بخندم یا سرفه کنم ،عطسه کنم که مردم،با روغن سیاه دونه میتونم چرب کنم؟ ب ...

عزیزم به احتمال خیلی زیاد هایپر شدی حتما برو پیش دکترت .امکانش هست از این بدتر بشی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قهر و دعوا نکردم😭😭😭

اشتباه کردی خواهر   

تصمیم دارم اینبار الکی هم شده قاطی کنم و باهاش درگیر شم  

خدا شفام بده  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم😅😅😅فایده نداره این سری باید یه دعوایی راه بندازم😂😂😂

کشف جدیدمه ها .حتما عملیش کن اینبار

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ما سر تعداد انتقال بحث کردیم هی میگفت چرا سه تا گذاشتی انگار الان سه قلو حاملم ماه دیگه میزام سه تا ...

این مردا مغزشون معیوبه بقران.بگو آخه اگر قرار بود هر سه تا جنین بگیره که دیگه الان خونه ی ثمین مهدکودک بود

ثمین جون دعای همه ی ما پشت سرت منکه مخصوص هر روز شما رو دعا میکنم عزیزم ..انشاءالله اینبار مثبت میشی ...

ممنونم خواهر عزیزم.امیدوارم اینبار دیگه خدا برام بخواد

کدوم مرکز ثمین جون؟؟مهرافزا؟؟

نه عزیزم الزهرا تحت نظر دکتر کبودمهری هستم

کشف جدیدمه ها .حتما عملیش کن اینبار

آره باید زمینشو از شب قبلش درست کنم😂😂😂

ثمین جان چیکار کردی؟ سیکل انتقالی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
این مردا مغزشون معیوبه بقران.بگو آخه اگر قرار بود هر سه تا جنین بگیره که دیگه الان خونه ی ثمین مهدکو ...

و همچنین من😂😂😂

الان میگم کاشکی از 9تا جنین باقیماندم یه دونش بگیره راضی ام😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
😐😐😐منو ۴۵ دیقه بعد انداختن بیرون😂😂😂😂😂😂😂

اه منو 4ساعت تمام بدون حرکت نگه میدارن در شرایطی که با مثانه شدیدا پر انتقالم میدن.بعدم اصرار میکنن گلاب به روتون لگن بیارن برام و من هرگز قبول نمیکنم نتیجتا 4ساعت تمام دل درد ناشی از اون جریان مثانه پر نصیبم میشه.

و این است سرگذشت انتقالهای بنده که به منفی بودن ختم میشود  

قربونت مهربونم مرسی ..بخدا خدارو شکر میکنم که شما ها هستین اول با توکل به خدا بعدش هم دعای شماها انت ...

ایشالله بسلامتی تواین زمستون دلت شاد بشه بیا عادی زندگی کن انگار نه انگار انتقال دادی باهوشون حرف بزن انرژی مثبت براشون بفرست ایشالله که دلت شاد بشه مام از شادیت خوشحال بشیم برات آیت الکرسی میخونم به نبت مثبت شدنت🙏🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

تازه همه رو نیم ساعته بلند میکنن

منتی سرت میذارنا یک ربع بیشتر نگهت میدارن  

آره باید زمینشو از شب قبلش درست کنم😂😂😂 ثمین جان چیکار کردی؟ سیکل انتقالی؟

آره اصلا فراموش نکن من از دو سه روز قبلش میخوام شروع کنم  

آره عزیزم سه شنبه باید برم برا سونوی آندومتر.

و همچنین من😂😂😂 الان میگم کاشکی از 9تا جنین باقیماندم یه دونش بگیره راضی ام😶

همینو بگو فقط .الهی که بگیره و برات بمونه عزیزم