2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046202 بازدید | 684503 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااااااااااااای الهی شکر عزیزم مبارکت باشه ببخش توروخدا زودتر تبریک نگفتم من حالا فکر میکردم چند ...

ایشالله مادر دوتا کوچولوی ناز بشی بعد این دورانو سختیارو از یاد ببری 🙏🙏🙏🙏خدا دلتو شاد کنه قربون تلاشت ثمین گل ایشالله خدا برات بخواد

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه ها تا حالا کمترین بتا رو برا جنین ۵ روزه که دو قلو بوده اینجا چند دیدین

بتات چنده خواهری؟نمیترسی از شوهرت فکر دوقلو به مغزت میرسه؟بتای 256 دیدم دوقلو ولی جنین 3روزه بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای جانم ایشالله بزودی بشنویم شما کی‌میری برای قلب

فردا باید زنگ بزنم مرکز ببینم میگه کی برم گفتن حتما باید به ما زنگ بزن بدون اجازه ما دارو قطع نکنی اینا احتمالایه سری داروهامم باید عوض شه الان هپارینم باید بره رو انوکسا

قربونت برم عزیزم این چه حرفیه من روز ۱۵ انتقال بتام شد ۹۰۰🙈 جنین هم ۵روزه بودن سونو رفتم راستش& ...

ای ول بازم تبریک میگم بهت عزیزم خداروشکر قطعا قلبش برات میتپه اصلا شک نکن.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من امروز روز ۱۳ بودم بتا ۱۶۰۰

دوقلویی اصلا شک نکن.

وای آقای همسر سمانه مارو نکش  

دیدی گفتم دعوا اثر داره و قطعا مثبتی  

خیلی تبریک میگم بهت عزیزم

آره اصلا فراموش نکن من از دو سه روز قبلش میخوام شروع کنم     آره عزیزم سه شنبه باید برم ب ...

اگه دعوا جواب نده مجبورم خودمو از تخت انتقال پرت کنم پایین اینم امتحانشو پس داده😂😂😂

به امید خدا عزیزم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ایشالله مادر دوتا کوچولوی ناز بشی بعد این دورانو سختیارو از یاد ببری 🙏🙏🙏🙏خدا دلتو شاد کنه قربون ...

فدات بشم خواهری.الهی خدا هیچکس رو ناامید نکنه.مرسی از محبتت