2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
اهوم خیلی همون استرس اون لحظش واقعا عذاب آور بود چون ۴نفر بودیم جلو تر از من همه رو بیهوش کردن فقط م ...

اتفاقا فکر کنم بهتره که بیهوشت نکردند.

در حین عمل درد نداشتی یا بعدش کمر درد نداشتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بله مرسی یک‌ماهه زایمان کردم.قربونت برم گلم ممنونم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه

سلام نیوا جون خوبی قدم نورسیده مبارک ..چندبار سراغتو گرفتم از بچه ها گفتن.خبر زازیمانتو ندادی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها من دیروز پانکچر کردم ،شکمم هنوز کار نکرده ،رحمم خیلی درد میکنه جوری که بد راه میرم و وقتی میشینم مقعدم هم حتی درد میکنه ،چکار کنم ،سه شنبه هم انتقال دارم ،،پانکچر خیلی سخت بود برام 😩😩😩

مبارکه! انشاالله تا آخرش همه چیز عالی پیش بره براتون. اگر اشتباه نکنم شما هم نیکان بودین. بتاتو ...

عزیزم شما بتات چند بود؟روز چند انتقال آزمایش دادی؟

الان به سلامتی یه دونه س یا دو تا؟؟؟؟

نمیدونی بتای بالا دلیلش چیه؟؟؟؟

اینا کلا زیاد شفاف سازی نمیکنن برامون در صورتی که باید واقعیتو کامل بگن، من اون روز به جنین شناس میگ ...

دقیقا اصلا درست مشخصات نمیدن هی باید آدم کلید کنه بعدم میگن خوبه دیگه خانم چقد سوال میکنی گفتم خوب یه چی بدید خودم بفهمم مزاحم شما نشم بعد یه کارت بهم دادن با مشخصات دقیق خودم و همسرم و مشخصات نامعلوم جنین هامون 🤣

خانما کسی پیش دکترطاهری پناه انتقال داده ؟؟ کارش چطوره ؟؟کدوم بیمارستان ها هستش ؟بیمارستان عرفان نی ...

من یه بسته جنین فریزی دیگه دارم ولی دیگه به دکترم اعتماد ندارم میخوام این جنین ها رو اگه بشه بایه دکتردیگه انتقال بدم‌ ولی حالا نمیدونم پیش کی برم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
اخه اگه قراره بعداز قطع دارو باز بره بالا پس چرا میگن دیگه دارو نخورید؟؟واسه منم سه چهار ماه پیش بود ...

نه عزیزم یه کوچولو تاثیری نداره وقتی خیلی زیاد بالا باشه خطرناکه در کل زن باردار پرولاکتینش به مرور بالا میره که بتونه بعد زایمان شیر بده

دقیقا اصلا درست مشخصات نمیدن هی باید آدم کلید کنه بعدم میگن خوبه دیگه خانم چقد سوال میکنی گفتم خوب ی ...

شما دولتی میرین یا خصوصی؟ آخه احساس میکنم خصوصی بهتره، من که دولتی میرن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم  الان دیدم نوشته تو برج ۹ برم فردا هم شانس من مطب تعطیله نرم نمیتونم با دفترچه برم ...

منم رفتم دادم كاريش نميشه كرد مجبوري 😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷