2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ینی با پلی کیستیک و واریکوسل گرید۳ میشه باردار شد؟چقد حرفتون برام آرامش بخش بود

واریکوسل رو نمیدونم عزیزم ولی پلی کیستیک رو مطمئنم چون اطرافم زیاد دیدم، یعنی من یه دوستی داشتم بدنش حتی به دارو هم جواب نمیداد آخرین سری که رفته بود دکتر بهش گفته بود شما طبیعی باردار نمیشی دقیقا ماه بعدش باردار شد، فقط ممکنه زمان ببره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخه شوهرمن ازواسپرمه خیلی سخته 

توکلت به خدا باشه، چندروز پیش که با جنین شناس صحبت میکردم گفت خیلیا بار ششم هفتم نتیجه میگیرن حالا شما بار سومته ناامید شدی با ناامیدی معلومه نتیجه نمیگیری

واقعا شرایط سختیه خودمم درگیرشم ولی مجبورم صبرمو زیاد کنمو ادامه بدم شاید بالاخره نتیجه گرفتم شما هم ناامید نشو عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت به خدا باشه، چندروز پیش که با جنین شناس صحبت میکردم گفت خیلیا بار ششم هفتم نتیجه میگیرن حالا ش ...

انشالله نتیجه بگیری سریع 

فعلا که توشوکم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
دقیقا شرایط ماهم همین بود ولی اگ اسپرما خوب نبودن جنینای خوبم تشکیل نمیشد بنظرم همه چ  ب شرایط ...

چه می دونم دیگه آدم واقعا گیج میشه نمی دونم چی غلطه چی درست 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم پرولاکتینم بالا بود دکتر بهم کابرگولین داد قبل پانکچر که آزمایش دادم از رنجش پایین تر بود الان ت ...

اخه اگه قراره بعداز قطع دارو باز بره بالا پس چرا میگن دیگه دارو نخورید؟؟واسه منم سه چهار ماه پیش بود ازمایش دادم ولی بازم میرم خیلی میترسم،،دفعه اول که انتقالم مثبت شد یه کوچولو پرولاکتینم بالا بود ولی دکتر دارو نداد اثلا حرفی در موردش نزد میگم نکنه سقطم بخاطر اون بوده باشه؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله نتیجه بگیری سریع  فعلا که توشوکم

قربونت

به قول شوهرم دنیا بیشترش مونده درست میشه همه چی❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهام گل ایشالله که مامان بشی کیف کنی کمک روحیت باما ولی شرمنده کمک فیزیکی ، بی خیال باش خدا بخواد ...

قربونت مهربونم مرسی ..بخدا خدارو شکر میکنم که شما ها هستین اول با توکل به خدا بعدش هم دعای شماها انتقال دادم ..موافقم اگه خدا بخواد میده سه بار قبلی کلا استراحت مطلق بودم ولی نشد اینبار خدا خودش دلش به رحم بیاد ..انشاءالله هممون مامان شیم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
انشالله همه چيزبه خيربگذره منم مثل شمامپانكچركردم تنهابودم براانتقالمم تنهام غيرازخداكسي نيست شبابهم ...

انشاءالله مرسی پروانه جون منم همسرم شبا دیر میاد این چند روزم از شانس من بخاطر یه تغییراتی کلا خیلی درمیاد و زود وقتی خوابم میره ..انشاءالله شما هم همون بار اول مامان بشی ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
نمیدونم عزیزم همش فکر میکنم اون 9تا هم سرنوشتشون مثل این 6 تا میشه کاشکی از اول فرش میذاشتن این 15ت ...

سینافکت چیز خاصی نیست منم زدم استرادیول و پروژرسترونم دارم الان با سرنگ انسولین میزنی چیز خاصی نیست من فکر میکردم پریودم بهم میریزه اما نریخت،شادن من خودم با هر سقطم کلی ناامید شدم خیلی بده که امیدوار شی بعد سقف ارزوهات بریزه درکت میکنم ولی حس میکنم نباید پا پس بکشیم بلاخره میشه خدا رحمو گذاشته برا بچه دار شدن دیگه بلاخره میشه خودم همیشه کلی ناامیدم اما میبینم یکی با ۶ تا سقط بعدی رو نتیجه گرفته منم امیدوار میشم

مرسی بهار جون انشاءالله خدا جواب این حسن نیتت و به بهترین شکل بده ..ولی بهار من از وقتی اومدم خونه ک ...

برای خدا کاری نداره،صلاح که باشه برات معجزه میکنه.فقط سعی کن آرامش داشته باشی که خیلی خیلی مهمه.خدا کمکت کنه عزیزم.😍😍😍😍😍😍😍😍😍

توو دعاهات منم یاد کن،منم برات کلی دعا میکنم.😘😗😙😚

عزیزم کی بهت تاریخ زایمان داده به سلامتی؟؟🌷🌷🌷

والا به من 5بهمن دادن.من دوماه آخرمو دیگه خارج از کشور رفتم.اینا 40هفته حساب میکنن و سن جنینمم حساب نکرد از روی lmp برام 40هفته زد.گفتم سزارین میخوام قبول کرد.ولی ایرانو میدونم پزشکامون تو 38هفته سزارین میکنن واسه دختر.پسر اول 39