2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی‌  آنا جون هنوزم میاد به محض اینکه بتونه ولی حسابی گیر کار و بچه هاش هست گلم ا ...

سلام عزیزم طب سنتی قبلش قم رفتیم شهر خودمونم رفتم ولی بی تاثیربود،حتی پارسال شوهرم برا واریکوسلش زالو درمانی ام کرد ولی بی نتیجه بود،

قبل از انتقال هیچ کاره خاصی نکردم،۹تاتخمک داشتم بااون همه دارو ک ۵تاش خوب بودن و کیفیتشون مورولا بود،سه تاشوبرام انتقال دادن بعد انتقال هرروز نشاسته تو اب سرد میخوردم،بعدشم ک نگم دیگ ک چقد حس بدی بود.... 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
تازه مثبت شد عزیزم  اها من مطب میذم ولی برام جالب بود اخه من که تو این مدت مثلا ایدز و هپاتیت ...

روتینشون اینه که مینویسن بعد 6ماه برای تکرار.شما اینو میدونی که سالمی ولی از نظر پزشکی همه آلوده ن مگه خلافش ثابت بشه...مشکلی نیس عزیزم تکرار کن بازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان راستی یسوال دکتر برام ازمایش نوشته این ازمایشو من مرداد ماه دادم ایدز و هپاتیت و انتی بادی و ...

اگه مرداد دادي واقعا لازم نيست 

منم اين اشتباه رو كردم دكتر نوشت يادم نبود بعد يادم افتاد كه من همه اينارو سه ماه پيش دادم 

به دكترت بگو ايدز و هپاتيت رو كنسل كن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم طب سنتی قبلش قم رفتیم شهر خودمونم رفتم ولی بی تاثیربود،حتی پارسال شوهرم برا واریکوسلش زال ...

ببخشید شما شوهرتون واریکوسل داشت موروفولوژیش چند درصد بود ؟با میکرو نتیجه گرفتید؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خداروشکر علایمشم داری که عزیزم، حتما بری آزمایشاااا من هزارباره میگم بازم میگم هرکی مشکلش تخمدان یا ...

ینی با پلی کیستیک و واریکوسل گرید۳ میشه باردار شد؟چقد حرفتون برام آرامش بخش بود

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
باید با دکترت مشورت گنی! من تا روزانتقال آمپول میزدم اما جای آمپولها خیلی قرمز شده بود و خارش داشتم ...

مریم منم اولا خیلی بیشتر درد داشت و جاش قرمز میشد و میخارید اما هر چی بیشتر زدم حساسیت کم شد حتی دردشم کمتر شده

اگه مرداد دادي واقعا لازم نيست  منم اين اشتباه رو كردم دكتر نوشت يادم نبود بعد يادم افتاد كه م ...

مرسی عزیزم 

الان دیدم نوشته تو برج ۹ برم

فردا هم شانس من مطب تعطیله نرم نمیتونم با دفترچه برم

🙈کلا عین همین ازمایشو دقیقا من مرداد دادم

تیروییدم که جدا دادم روزی که رفتم ازمایش بدم چون anti tpo بالا دارم و تخت نظرم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ببخشید شما شوهرتون واریکوسل داشت موروفولوژیش چند درصد بود ؟با میکرو نتیجه گرفتید؟

واریکوسل گرید۳،دقیق یادم نیست چند بود،ن والا نتیجه نگرفتیم الان دوتا جنین فریزی دارم مال ۴سال پیش نرفتم براانتقال

حرفاتون به آدم انرژی میده ولی چرا خدا واسه من نخواست دوباره باید از اول شروع کنم اصلا روحیشو ندارم😓 ...

خدا به وقتش دامنتو سبز میکنه.منم 7سال نازایی داشتم.فکرشو بکن به خاطر کارم روزی چندتا نوزاد متولد شده میدیدم که با دیدنشون اشک میریختم.از طرفی اصلا همسرم حتی برای یک آزمایش اسپرم ساده همکاری نکرد تا 7سال...فقط روحیه داشته باش همین...سخته ولی میشه.من خودم یه آدم فوق العاده استرسیم ولی تو این راه کنترلش کردم فقط به عشق مادرشدن.

واریکوسل گرید۳،دقیق یادم نیست چند بود،ن والا نتیجه نگرفتیم الان دوتا جنین فریزی دارم مال ۴سال پیش نر ...

شوهر منم واریکوسل داره دکتر گفت واسه میکرو نیازی بهذعمل نداره چون تحرک مهم نیست منم اینماه رفتم واسه میکرو فقط سه تا جنین بلاست تشکیل شد که اونم انتقال داد منفی شدم میگم ممکنه بخاطر واریکوسل باشه یا ربطی نداره

خدا به وقتش دامنتو سبز میکنه.منم 7سال نازایی داشتم.فکرشو بکن به خاطر کارم روزی چندتا نوزاد متولد شده ...

واقعا سخته منم خیلی دلم گرفته خیلی امید داشتم دکتر می گفت همه چی خوبه ولی نشد نمی دونم چرا نشد واسه همین امیدی ندارم به تکرارش