2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
ممنون عزیزم، یکم نگران بودم، کاری، تغذیه خاصی هست تا هفته دیگه، قبل انتقال انجام بدم؟ نشاسته با آب س ...

عزیزم فقط آب زیاد بخور

استرادیول ها هم هر 6 ساعت بخور

گلم اثر نشاسته نمیدونم چیه، فقط میدونم اگر مستعد یبوست هستی و طبع سرد داری به صلاحت نیست

اگر هم لووتیروکسین داری، شیر سویا نباید بخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالا ک ب سلامتی گل پسرتو بغل بگیری برای من میخان سه تا انتقال بدن.خانومی رعایت غذایی هم داشتی قبل ...

گلم نگران پله که اصلا نباش، فقط یواش برو که نفس کم نیاری، در همین حد

تغذیه هم کلا چند سال بود رعایت میکردم و همش گرمی و محلی میخوردم واسه همین تغییر مخصوص انتقال نداشتم 

فقط حسابی مایعات بخور، میوه، سالاد، انجیر زیتون چهار مغز غذاهای قوی

کلا تقلید هم نمیکردم شیر سویا چون لووتیروکسین میخوردم استفاده نکردم 

نشاسته هم جون طبع سرد داشتم نخوردم

دمنوش زعفران و آب زرشک و جگر هم نخور

لبنیات میخوردم مثل شیر ولی همراه با گلاب

قهوه و نسکافه هم چون ما ایرانی ها عادت نداریم اصلا نباید تو بارداری خورد ولی چای اگر همیشه می خوردی ایرادی نداره

اگه مامانی کسی بتونه برات درست کنه خوبه واقعا موقع پریود فلج میشه خصوصا بعد از انتقال منفی

مامانم نیست الان پیشم وگرنه درست میکرد 

واقعا😶

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسي عزيز دلم از توضيحات ولي نمي دونم چرا دكتر گفت سل فري ٨٥ درصد هست و خطر سقط توي آمينو يك درصده ك ...

عزیزم تمام مقالات میگه بالای 90 درصده 

80 د صد آزمایش خون غربال + سونو هست

پریناتولوژیست رویان ریسک سقط آمنیوسنتز برای دو قلو رو میگفت 10 درصد

با خیال راحت برو سلفری

حتما برات دعا می کنم عزیزم     مشکل خودمم همینه. مال من رو فرش گذاشتن 5 روزه بشن بعد فریز ...

یه دنیا ممنون❤❤❤

حالا به نظرم اونجوری بهتره تا سه روزه فریز کنن بعد دوباره بذارن رشد کنه، انگار تکلیفت روشنتره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم نمیخوام اذیت بشی، خودت بهتری دیگه؟

شادی جون من هرروز بدتر از روز قبلم هستم و کلا منفعل شدم و تنها موندم خانوادم انگار اب از اب تکون نخورده هیچ خبری ازشون میست منم ز میزنم میگن ای بابا چیه حالا مگه چی شده انگار دشمنن باهام ، شوهرمم که ..خونواده شوهرمم که .. دلم مرگ میخواد ،نمیدونم هرروزی که میگذره انگار تازه یادم میفته چی شده ،دولا میشم دوتا جا تو دلم میسوزه میگم آخی بمیرم اینا جای نی نی های منه ،،خلاصه نگم برات ناراحتت میکنم دوستم ویرانه ای بیش نیستم

بگو بگو    

ز زدم به یه جادوگر از اینا که موکل دارن و جن و اینا 🤐🤐همون اول بسم الله یه چیزی گفت اپیلاسیون شدم گفت دوتا بچه داری بعدش گفت آخی بمیرم سقط شدن 🥺🥺🥺من هیچی از خودم جز اسمم و اسم مادرم نگفته بودم ، بدتر از همه اینکه گفت دوتا بچه تو طالعت میبینم بعدش گفت همونا بودن 😟😟😟خلاصه حرفایی زد که بهشون فکر میکنم مغزم درد میگیره هی میگم نه بابا بیخیال صحت نداره و این حرفا 😖😖😖

پیشنهاد میکنم هرکسی تو تهران تو سیکل انتقاله و هنوز جنینهاشو از فریز درنیاوردن کنسل کنه  ...

تارا جان منم خیلی اعتقاد دارم به این موضوع من هر ۲بار توی زمستان و پاییز منفی شد کلا انتقالام اما هر ۲بار تو اردیبهشت و خرداد مثبت شد🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام گلم، خوبی، من امروز رفتم سونو، روز 10 سیکلم ضخامت رحمم 7 و نیم شده بود، دکتر بهم گفت استرادیول ...

شما انتقالت یک روز بعد من هست چقدم مثه منه شرایطت 

من امروز روز ۹ بودم ضخامت ۸ بهم گفت ۴شنبه دیگه انتقال

به منم گفت همه داروهای قبلی رو بخورم روزی ۳ تا استرادیول و از جمعه روزی یه پروژسترون فقط گفت از روز انتقال ویتامین ایی رو قطع کنم