2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
عزیزم الان میتونی گرمی بخوریا، مثل کاچی  خیلی خوبه  یه حلوا هم هست شنیدم خوبه  حسا ...

با اینحالم چطوری درست کنم🙊

انشاءالله خدا از دهنت بشنوه زینبی جون💓💓🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزمی هر سوالی داری بپرس دو تا جنین سه روزه بله باردار شدم یه دونه گل پسری دارم 

انشالا ک ب سلامتی گل پسرتو بغل بگیری برای من میخان سه تا انتقال بدن.خانومی رعایت غذایی هم داشتی قبل و بعد انتقال کار خاصی کردی؟ما خونمون خیلی پله داره نمیدونم چکارکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی واسه واریکوسل سونو هم نداد؟؟؟ 

سونو هم نداد زینب حان

چون فرهی گفت عمل بصلاحت نیست تو این سن 

چمد تا قرص نوشت که اونارم نخورد چون فرهی گفت مشکل اینه که تو سن خانم شما بارداری به این راحتیا نیست یراست برید ivf

توجبهشم نکرد که برای ivf اقلا خودشو تقویت کنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها من یه کاری کردم اینجا بگم دعوام میکنین 🤗🤗چیکار کنم خیلی دلم میخواد بگم آخه آهو کاش آنلاین ...

خب مونا جون الان کنجکاومون کردی که😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم اولا چه قدر قشنگ سونو کردن، دستش درد نکنه دوما سلفری دقت 98 درصد داره، شما برای 2 درصد میخوای ...

مرسي عزيز دلم از توضيحات ولي نمي دونم چرا دكتر گفت سل فري ٨٥ درصد هست و خطر سقط توي آمينو يك درصده كه چون تو دوقلو داري بيشتر ميشه يكم! 

راستش همسرم هم اصلا راضي به آمينو نيست ولي من خودم دو دلم يكم

خجالت میکشم بگم شادی جونم ، اینجا جاش نبود ،نباید عنوان میکردم 😔😔😔معذرت از همه دوستان 

عزیزم نمیخوام اذیت بشی، خودت بهتری دیگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام داروخانه دکتر جنتی زنگ بزن دیروز دوستم گرفت 120  88871753

فدات بشم عزيزم مرررررسي تاراجون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دیگه واقعا هم بدنم نمیکشه فعلا تکلیف جنینام روشن بشه تا بعدا قربونت، انشاالله مامان شدن خودت😘

نا امید نباش عزیزم

تو فقط یکی یا دو تا از اون تخمکها رو لازم داری که بگیرن و بشن جوجه هات

حتما توشون 2 تا سالم و قوی پیدا میشه

امیدوارم با  انتقال بعدی مامان بشی  

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یعنی همین مدل انتقال شما، فکر کنم حدود روز 17 اینا انتقال بدن حالا یه کم زودتر یا دیرتر 

زینب جون آزمایش شوهر من رو دیدی؟

الان میذارم ببین

خیلی وضعش ناجور نیست ولی نمی دونم چرا جنین تشکیل نشد و زمان iui همشون با شستشو از بین میرفتن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه گلم 🤣🤣🤣🤣 خیابون 196 ولی قیمت درستش بسته ایی 75 هست نه 150  دوبسته میخریدم 150 من

راستی زینب جون الان یادم افتاد

اون جنینی که فرستادن برای تست pgs ، فکر کنم کلا جنین خوبی بود

خودش هچینگ شده بود. یعنی تو عکسش معلوم بود از دیواره جنین سلولها اومده بودن بیرون

تا حالا چیزی در اینمورد شنیدی؟ یا شما یا دوستای دیگه اینجا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نا امید نباش عزیزم تو فقط یکی یا دو تا از اون تخمکها رو لازم داری که بگیرن و بشن جوجه هات حتما توش ...

قربونت عزیزم😙

مامان سوفی من جنین دارم ولی معلوم نیست بتونن 5روزه بشن الان سه روزه فریزن، برام دعا کن، ممنونم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم😙 مامان سوفی من جنین دارم ولی معلوم نیست بتونن 5روزه بشن الان سه روزه فریزن، برام دعا ...

حتما برات دعا می کنم عزیزم  

مشکل خودمم همینه. مال من رو فرش گذاشتن 5 روزه بشن بعد فریز کنن

ولی فقط یکیشون 5 روزه شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️