2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
اره عزیرم

ي سوال ديگه عروس کوچولو چند تا تخمک ازت کشيدن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتارو راستش نمیدونم عزیزم  ۱۰ تا جنین شد

هايپر نشدي درسته ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
پنتوپرازول رو اوایل بارداری دادن بهم نمیدونستم الانم هنوز میشه خورد یانه  شاید پنج بار خوردم ت ...

آره گلم الانم میشه خورد 

دیگه خودت میدونی هر چی دارد کمتر بهتر،ولی خوب تحمل آدم هم یه حدی داره، ان شاء الله زود خوب میشی 

فقط یه وقت عرق نعنا نخوری بدتر میکنه رفلاکس رو

غذاهای سوپی و آبکی برات اصلا خوب نیست، تا میتونی کبابی و خشک بخور

حسابی هم الان غذاهات پروتئینی باشه برای وزن گیری بچه هات

والا دكتر گفت سلفري جوابش ١٠٠٪؜ نيست ولي آمينو هست، ببين من سونوم خوب بوده و فقط آزمايشم يكم پايين ب ...

عزیزم اولا چه قدر قشنگ سونو کردن، دستش درد نکنه

دوما سلفری دقت 98 درصد داره، شما برای 2 درصد میخوای ریسک کنی!!! و 10 درصد خطر سقط رو قبول کنی اونم دو قلو!! 

عزیزم من خودم هم سلفری دادم و آمنیوسنتز رو قبول نکردم اصلا، به شما هم توصیه میکنم به خاطر اون دو درصد اصلا ریسک بیشتر نکنی

همین الانم نیاز نیست حتی سلفری بدی، ولی چون دیگه رو مخ آدم میره، انجام بده

گلم دکتر منم ریسک مند دید 1 به 295 بود، گفت بچه ات سالمه و کلی دلداری داد، تازه جوابش هم نیومده بود و باید اورژانسی سرکلاژ میکردم، میخوام بگم دکترم با توجه به سونو این قدر مطمئن بود که جواب سلفری نیومده گفت خیالت راحت سرکلاژ کن، منم رو حساب حرف اون قبول کردم 

دیگه جوجه های خوشکل شما جای خود دارن، شک نکن عالی و باهوش هستن و سالم

😆😆😆😆 بعد مصرف شیشتا شونه تخم مرغ تازه فهمیدم که این برا پانکچر خوب بوده..تازه اونم نه برا منی که ...

6 تا شونه تخم مرغ😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣، عجب همتی

خدا خیرت بده کلی خندیدم 

منم که هایپر بودم اون قدر نخوردم یک شونه و نیم😅😅😅😅

گلم هر سوالی داشتی حتما اینجا بپرس، یه وقت یه چیزی شنیدی زیاده روی نکنی 

واقعا دارمافسرده میشم برنامه ریزی کردخ بودم مثلا اصلا این پریود نمی خواد بیاد 

حالا من بعداز پانکچر اولین پریودیم جلو انداختم دومیو سر موقع شدم ولی پانکچر دوممو که در عرض دو هفته دوبار پریود شدم کلا هیچی عقب ننداختم حالا شانس شما اینجوری شده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا     عزیزم عصر رفتم مطب دکترم بهش حرفای جنین شناسو گفتم، گفت من اینهمه تاکید ...

از دست اینا، برای خودشون بریدن و دوختن

عزیزم حسم به این سیکل لانگ انتقال جنین خیلی خوبه 

چون خودم هم لانگ بودم، ان شاء الله مامان میشی

از دست اینا، برای خودشون بریدن و دوختن عزیزم حسم به این سیکل لانگ انتقال جنین خیلی خوبه  چون ...

آره واقعا، آخه اگه هماهنگم باشن بازم خوبه، هر کی کار خودشو میکنه

توکل به خدا، برام دعا کن عزیزم چون حوصله ی پانکچر سومو ندارم اصلا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یعنی همین مدل انتقال شما، فکر کنم حدود روز 17 اینا انتقال بدن حالا یه کم زودتر یا دیرتر 

سلام گلم، خوبی، من امروز رفتم سونو، روز 10 سیکلم ضخامت رحمم 7 و نیم شده بود، دکتر بهم گفت استرادیول رو روزی 4 تا کنم و بقیه قرصارو هم طبق روال قبل بخورم، و آمپول پروژسترون رو از روز یکشنبه تا 4 شنبه روزی دو تا عضلانی بزنم و ان شاءالله روز 5 شنبه انتقال بدن برام، جنینام 4 روزه هستن، ضخامت رحمم تا اون موقع زیادتر میشه؟ این آمپول برا چیه؟