2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام گلم، خوبی، من امروز رفتم سونو، روز 10 سیکلم ضخامت رحمم 7 و نیم شده بود، دکتر بهم گفت استرادیول ...

سلام عزیزم بله عالی میشه، منم اون موقع فکر کنم 7.1 بود صخامتم که 4 تا استرادیول گفت روزی بخورم، و شد 10 سه خطی

استرادیول برای رشد آندومتر رحم هست، پروژسترون برای(receptive)  پذیرا کردن بافت رحم برای پذیرش جنین و لانه گزینی میدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم چشم ایشالله قسمت همه دعا کنید خوب پیش بره اسنرس قلب گرفتم

تبریک میگم عزیزم  

استرس نداشته باش همه چیز عالی پیش میره  

من و شما همه کارهامون تقریبا همزمان بود. هم وقتی رفتیم عکس رنگی و iui و هم تخمک کشی

دعا کن جنین من هم سالم باشه همی رو برام انتقال بدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه گلم 🤣🤣🤣🤣 خیابون 196 ولی قیمت درستش بسته ایی 75 هست نه 150  دوبسته میخریدم 150 من

اره متاسفانه الان من سه جا دیدم

دوجا بسته ایی ۱۵ تا ۱۵۰ یجا هم ۲۰۰

چون کمه جاهایی که دارن قیمت میپرونن

هفته پیش یجا ۸۳ مامانم گرفت برام

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه عزیزم ی بسته ۱۵۰  تو خ۱۹۶ یجا الان همسرم گرفت تو گیشا ی بسته ۲۰۰ گفتم برو پس بده

خوب کردی عزیزم من همین بسته ایی 150 هم نمیخورم 

آخه اینها هم بسته بندی ایرانه، تا یه حدی خرج کردن براش ارزش داره 

منم تمام کردم همون فرتیژست میخرم، آمپولش که خیلی عالی بوده، ایشالا شیافش هم خوبه

خوب کردی عزیزم من همین بسته ایی 150 هم نمیخورم  آخه اینها هم بسته بندی ایرانه، تا یه حدی خرج ک ...

ایشالله عزیزم

راستی یسوال

کار خاصی لازم نیست انجام بدم

یا تغذیه خاصی تا تشکیل قلب؟🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام عزیزم بله عالی میشه، منم اون موقع فکر کنم 7.1 بود صخامتم که 4 تا استرادیول گفت روزی بخورم، و شد ...

ممنون عزیزم، یکم نگران بودم، کاری، تغذیه خاصی هست تا هفته دیگه، قبل انتقال انجام بدم؟ نشاسته با آب سرد بخورم خوبه؟ ممنون میشم راهنماییم کنی

ایشالله عزیزم راستی یسوال کار خاصی لازم نیست انجام بدم یا تغذیه خاصی تا تشکیل قلب؟🙈

نه گلم فقط غذاهای خوب بخور 

دو بار یا سه بار در هفته تخم مرغ 

4 مغز در حد متعادل، مویز و... 

کلا غذاهای مقوی 

قربونت، برام دعا کن الهام جون، انشالله اول مامان شدن خودت بعدش من😶😶😶

چشم عزیزم حتما برات دعا میکنم و انشاءالله نتیجه هم میگیری اینبار به حق فاطمه زهرا

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
١١ روز و يه ساعت الان😂 رفتم تو۱۲ ممنونم ایشالا تو با بتا ۲ هزار سورپرایزمون میکنی

قربون مامان سیمای عزیز چه دقیقی خانم😁😁😁😁😁🥰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹