2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
من ایران نیستم هزینه ها اینجا متفاوته ببین مثلا میگن از 5 تا جنین 3 تاش سالمه، 2 تاش مشکل ژنتیکی دا ...

هزینه اش باید بالا باشه، اینجا فکر کنم برای سقط مکررها یا دفعات منفی بالا و یا مشکل ژنتیکی زوجین استفاده باشه و همون اول انجام نمیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به ما گفته بودن اگر با هیچ کدام کارتون راه نیافتاد، شربت های ضد یبوست مصرف کنید، یبوست خوب نیست

شربت میخوره فایده نداره😑😑

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آب ولرم ناشتا بخوره ، توی کل روز هم همینطور. شربت اگر اشتباه نکنم لاکسی ژل ، صبح و طهر و شب ، بعد ک ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

بعد یه سوال دیگه 😃 میگه یکم پایین تر از نافش خیلی درد میکنه ، هر از گاهی مثل خار کاکتوس یهو فرو میره ،این واسه چی میتونه باشه ؟

زینبی جون  من دیروز ظهر یکی از دندونام رو کشیدم از دیروز تا الان خونریزیش قطع نشده .خیلی هم بست ...

نه گلم علتش اون نیست، احیانا سیر یا موسیر نخوردی؟ 

دهانت رو با آب زیاد می شوری و تف می کنی؟ 

چون نباید بعدش شستشو بدی و تف کنی، باید قورت بدی😣😣😣، کمپرس سرد هم بذاری، خونابه هم تا 3 روز طبیعی هست، همین طور ورم تا 3 روز بیشتر میشه بعد فروکش میکنه 

مسواک هم بزن ولی یواش بشور

اگر خون ریزی شدید و فعال هست برو برات ژل مخصوص بذاره

عزیزم من امریکا هستم  اینحا بعد از انتقال میگن تا دو سه روز فقط کار سنگین نکن ، اما زندگی عادی ...

دقیقا همین درسته گلم، حتی بعد از انتقال مثل ایران یک ساعت فرصت استراحت نمیدن سریع میگن خداحافظ 😉😉😉

مرسی که تو تاپیک گفتی عزیزم خیلی کمک میکنه این تجربه ها برای اینکه هم استرس دوستان کم بشه هم با ادامه زندگی عادی کمتر فکر و خیال بیاد سراغشون

من ایران نیستم هزینه ها اینجا متفاوته ببین مثلا میگن از 5 تا جنین 3 تاش سالمه، 2 تاش مشکل ژنتیکی دا ...

کاش برا ما هم میکردن. لااقل پیشنهاد میدادن.

آدم اینجدزی خیال جمع تره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زینب جون منهم در این مورد سوال دارم، لطفا هرکس دیگه هم که می دونه جواب بده من پانکچر کردم 10 تا تخم ...

عزیزم اتفاقا همین محقیق آمریکا و دکترهای اونجا و مقالات تایید شده امریکایی میگن با بلاست کردن شانس جنین ها کم میشه و pgd هم برای تمام جنین ها نیاز نیست 

حتما عزيزم بهشون بگو چرا با توجه به مقالات پاب مد همه جنین ها رو بلاست می کنین؟ مگه گفته نشده محیط رحم برای جنین میتونه بهتر ار انکوباتور باشه؟ 

اینجا یکی از بیماران دکتر نصر قرار بود بلاست انتقال بده، که یک روز زودتر بهش زنگ زدن گفتن بیا که بهتره زودتر انتقال بدی، اون بنده خدا الان بارداری نرمالی رو داره طی میکنه، اگر به سیستم اونها بود که الان جنینش دور از جون نبود... 

و ازشون بپرس pgd روش بسیار پرتهاجمی و خطرناکی هست، چرا برای همه انجام میدن؟ آخه مگه rate بیماری های خاص چه قدره؟ اخه مگه تو pgd تمام بیماری ها رو میشه چک کرد؟ قطعا نمیشه چک کرد

عزیزم جوابشون رو خیلی دوست دارم بدونم

چه خوب که از لحاظ ژنتیکی بررسی میکنن حداقل میدونی اگر مثبت بشی دیگه از مشکل کوروموزومی خبری نیست

عزیزم اتفاقا همین محقیق آمریکا و دکترهای اونجا و مقالات تایید شده امریکایی میگن با بلاست کردن شانس ج ...

زینب جون داخل ایران هم واسه پی جی دی میزارن جنین بلاست بشه یا با جنین سه روزه هم انجام میدن؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانمهای گل من عضو خیلی قدیمی اینجا هستم مدتهاست نبودم . خواستم ببینم آنا جان کجاست خوبه ایشالا ...

سلام عزیزم منم تقریبا شما رو یادم میاد خوبی عزیزم؟ 

آنا جون بله دومی رو که الان یک سال و دو سه ماهش هست طبیعی باردار شد 

الانم حسابی سرگرم فرشته هاش شده و کار و زندگی و حسابی هم التماس دعا داره