2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من هم وارد سیکل میکرو شدم . دیروز اولین سونو رو رفتم و بهم آمپول گونال اف دادن. یکشنبه نوبت بعد ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله همین دفعه مامان بشی 

منم گونال داشتم 

غذا هم از مدتها قبل طبق طبع خودم و نظر طب سنتی اصلاح کرده بودم و شده بود سبک زندگیم، پس عملا تغییری نداشت 

نکته مهم پیاده روی من و همسرم بود، مصرف زیاد مایعات و میوه و آبمیوه طبیعی

در حدی که هفته ایی حداقل سه لیتر هر کدوم از ما آب انار و پرتقال خورده بودیم

همسرم هم خیلی هواسش به خنک نگه داشتن بیضه ها بود

زینب جون داخل ایران هم واسه پی جی دی میزارن جنین بلاست بشه یا با جنین سه روزه هم انجام میدن؟؟

عزیزم من فقط بلاست رو اطلاع دارم 

ولی فکر کنم از جنین 3 روزه هم pgd میکنن، فقط مطمئن نیستم اگر از دوستان pgd کردن حتما میان بهت جواب میدن

دوستان سلام.خوبین؟ ما داشتیم میومدیم تهران ، توی عوارضی یک آدم بی حواس از پشت زد ب ما که توی صف عوا ...

خدارو شکر که به خیر گذشت. انشالله که چیزی نیست بعد این اتفاق بهتره دکترخودت هم ویزیتت کنه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام بچه ها ،دوستم ۵ روز انتقال داده شدید یبوست داره ، با آلو و خاکشیر و کیوی و کاهو و شربت کارش راه ...

یه قاشق کره روتو یه لیوان آب ولرم حل کنه بخوره .خیلی خوبه بهش میگن کره داغ.هم واسه بچه خوبه هم بزرگا

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
دوستان سلام.خوبین؟ ما داشتیم میومدیم تهران ، توی عوارضی یک آدم بی حواس از پشت زد ب ما که توی صف عوا ...

واییی خدا رحم کرد صدقه بزار کنار خداروشکر خوبین همتون ایشالا اون خانمم چیزیش نشوه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من رویان میرم بهم گفتن یکشنبه باز بیا برای سونوی بعدیت و مشاوره بیهوشی. نمیدونم قراره چی بشه. د ...

عزیزم اصلا ترسناک نیست، داروها خصوصا گونال عالیه، اصلا درد ندارن، بعضیاشون یه کم درد دارن، در حدی که میگی کاش همه آمپول ها این جور بودن

پانکچر هم خیلی ازش وحشت داشتم و چون ذخیره بالا بودم از روز اول شروع داروهای تحریک تخمدان رژیم پر پروتیین که شامل روزی حداقل 3 تا سفیده تخم مرغ هست شروع کردم و خدا را شکر عوارض هایپری سراغم نیومد و هیچ کس هم نفهمید عمل کردم 

زینب جان  من روز دوم انتقال هستم شیر خوب هست بخورم آخه من شیر خیلی دوست دارم

بله گلم فقط یه کم گلاب می‌ریختم خودم که سردی و نفخش رو بگیره😉😉😉

عزیزم ببخشید نمیدونم چرا تو اعلانات ندیدم پست شما رو که این قدر دیر جواب ندم🙈🙈🙈

سلام دخترا مهربونا ، بالاخره انجامش دادم ، تو اتاق عمل به دکتر گفتم شب نگهم ندارین توروخدا گفت بستگی ...

عزیزم چه قدر سخت بوده، حتما یه مدت گوشت قرمز رو اساسی مصرف کن و مراقب باش کم خونی نگیری

ان شاالله اصلا طبیعی مامان بشی 😍 😍 😍 

سلام من امروز براي بار دوم پانكچر شدم مامان ماهك براي قبل انتقال اگه كارايي كه بايد انجام بديم متو ...

عزیزم اول از همه اگر طب سنتی نرفتی حتما برو و طبعت رو مشخص کن گلم 

اگر هم میدونی بگو تا کمکت کنم