2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سالمون که اصلا ضرر نداره حبوبات نفخش اذیت میکنه و گرنه ضرر نداره😉😉😉

😘😘😘😘آخه من آب پرتقال خوردم و قارچ بعد دیدم نوشته نخورید😂🙈یه جا میگه خوبه یه جا میگه بده دیگه هرجی خواستم از تو میپرسم😍😍😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
الهی خیر ببینی اینا رو میگی خودم کلی آدم دیدم به خاطر پله سمت میکرو نرفتن، فقط رفتن طب سنتی چون فک ...

دوست خودم هم همینطور بود آواره شد طب سنتی قم ، اونم میگفت که شوهرش مشکل داره در صورتی که من آزمایش شوهرش دیدم 80 میلیون اسپرم بقیه فاکتورها هم با 70 درصد یا 80 درصد بودن!!!! انقدر مواد به خورد شوهرش داده بود، گرفتم بردم پیش یه نازایی به زور، گفت شوهرت نه تنها ضعیف نیست انقدر قوی باید یه دارویی بدیم از جلوشو  بگیره!! خلاصه الان یه پسر داره

طب سنتی اون اولا که سن پایین و وقت زیاده میشه رفت سراغش دیگه الان نه حوصله اش هست نه فرصت، ولی با رعایت تغذیه موافقم

سلام خانوما یه سوال بتا۹۵برا روز ۱۵انتقال چطوره خیلی کمه

روز 15 هستی گلم؟ مثبت شدی شکر خدا باید بتات تکرار کنی تا روند رشدش طبیعی باشه ، یکی از دوستام 80 بود الان بچه اش به دنیا اومده، مهم روند بالا رفتن بتاس.چند روزه بودن؟ 

سلام علیکم انشالله هر کی انتقال داده بود توی این یک هفته ای که من نبودم همگی جواب آزمایششون مثبت بوده باشه  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مبارک مبارک😍😍😍 خداروشکر ماشاالله دوباره تاپیک پر از مامان شد❤❤❤  فقط من نحس بودم انگار دوره ...

عزیزم این چه حرفیه دور از جونت 

دیگه نبینم از این حرفا بزنی ما رو هم حرص بدی و پیر کنی، فقط شوهرتو پیر کن بنده خدا😉😉😉

سلام من جواب آزمايش غربالگري رو گرفتم سندروم داون رو زده ١ به ٦١٠، بعد دكتر گفت چون دو قلو داري و س ...

عزیزم سلام 

اصلا نگران نباش 

من ریسک 1 با 295 داشتم و سلفری دادم

ترکیبی تا حالا نشنیدم، شاید منظورش غربال دوم هست با سونو آنومالی اسکن

ولی همون سلفری کافیه فکر کنم، دقت‌ هم بالاست

سلام دوستان، بعد از انتقال منفی که روز ۱۱ انتقال پریود شدم، الان شش روزه مدام خونریزی دارم، کمر درد ...

عزیزم چرا این جوری فکر میکنی دختر گل 

خب کم و زیاد شدن پریود کاملا بعد از سیکل پانکچر و انتقال تا چند دوره حتی، کاملا طبیعی هست، اصلا اصلا فکر بد نکن جای نگرانی نیست 

اگر باز هم دلت قرص نیست برو دکتر واسه چک آپ همین