2777
2789
عنوان

ماه تولد

49 بازدید | 9 پست

من خیلی دوست دارم بچه نیمه دوم سال به دنیا بیاد هم بخاطر ماهاش هم مدرسه اینا . همین تایم اقداممو محدود میکنه و خب نمیدونم کارم درسته یا نه.... به نظر شما بچه نیمه اولی باشه بهتره یا نیمه دومی؟ دلیلتون؟

نیمه دوم خیلی بهتره

برا مدرسه رفتن بزرگتر و عاقلتره 

من دخترا نیمه اولی هستن پسرم نیمه دوم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم کشتم تا نیمه اولی باشه. اخه نیمه دومی بده که!!  خودم دیماه 69 و اول فروردین طبق شناسنامه میشم 35 سال در صورتی ک تازه 34 ساله شدم. همش باید توضیح بدی نیمه دومی و هنوز تا تولدت مونده   برا دخنر خیلی بده. برادرم اسفند 67.  دیگع هرکی میپرسه باید بگه متولد 67.بخاطر چند روز

اگ بچه فرپردین اردیبهشت باشه عالیع. هم دیر میره مدرسه  حدود 6 و نیم سالش هم شناسنامه ش خراب نمیشه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

همیشه از نیمه اولی خوشم میومد میگفتم زودتر میره مدرسه و زودتر میفهمه ولی هم پسرم هم دخترم نیمه دومی شدن دی و اسفند

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من خودم کشتم تا نیمه اولی باشه. اخه نیمه دومی بده که!! خودم دیماه 69 و اول فروردین طبق شناسنامه میش ...

من خودم نیمه دومیم پاییز ولی خب این قدر مشکل نداشتم برا سنم . اره زمستون یکم رو مخه برای سال تولد    من خودم دوست دارم بچم متولد مهر باشه و خب اینجوری باید دی اقدام کنیم که شرایطش جور نیست الان

من خودم نیمه دومیم پاییز ولی خب این قدر مشکل نداشتم برا سنم . اره زمستون یکم رو مخه برای سال تولد ...

مهر و ابان خوبه ولی بعدش نه..  فروردین تا خرداد هم خوبه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......