2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046679 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اولش ترشح نداشتم هنوزم ندارم شما چند سیکلت انتقال دادی؟ من 20 سیکلم الانم 25 سیکلم هستم نمیدو ...

عزیزم الان سیکلت کاملا دست دکتر بوده نه هورمون های بدنت، پس اصلا به علائم توجه نکن

حتی خون و لک به معنی پریود نیست.، یعنی بدن پروژسترون بیشتری نیاز داره و ضد انعقادی ها اگر هست باید قطع بشه موقت

عزیزم آمپول چند تا داری؟  اصلا داروهاتو بگو ببینم؟  منم خیلی نگرانتم ولی برات دعا میخونم ...

ممنونم زینب جون لطف داری به من مهربون ❤️🥰😍

امپول هرروز دارم یه پروژسترون یه شیاف ،استرادیول هم پریروز مطب بودم شبی ۴ تا میخوردم که گفت یکیشو کم کن هر هفته و منم از پریشب ۳ تا خوردم ، فولیک اسید و د۳ هم میخورم 

خیلی درد دارم مخصوصا سمت راست رحمم و کلا درد لگن و کمر و انگار شدید پریود شدم 

عزیزم ژلوفن اصلا مجاز نیست تو بارداری. فقط استامينوفن 5

زینبی اونروز من ژلوفن نخوردم ولی کاش خورده بودم.اونهمه سردرد اونهمه عذاب اون همه امپول هیچی به هیچی.منفی شدم .مرکز گفتش داروهاتو قطع کن اما هنوز میترسم .سینه هام خیلی بزرگ شده بودن.مطمئن بودم یه خبراییه.اوندفعه که انتقال دادم هیچ علایمی نداشتم اما حامله بودم هرچند که بعدش سقط شد اما ایندفعه سینه هام بهم امید میداد که باردارم اما نبودم.دلم برای خودم شوهرم میسوزه چقدزحمت کشیدیم چقد دوندگی کردیم چقد امیدوار بودیم اخ دلم خیلی میسوزه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام مرجان جون خوبي عزيزم گل پسرا خوبن  من غربالگيري دادم همراهش اكو قلب هم دادم كه خداروشكر خ ...

گلم اکو دوم دلخواه هست بری بهتره

منم رفتم، بعد هو گفت یک ماه بعد از تولد برای چک آپ بیام

منم دیدم چک آپ ضرری نداره رفتم

عزیزم من پیش دکتر مشایخی تو رویان مامان شدم ولی ایشون خودش شخصا تمام سونو های منو انجام دادن به خاط ...

منم مثل شمااما واسه من رمضانعلی بود هیچکس هیچ اهمیتی نداد منم اگه این نشه خدای نکرده میرم نصر

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم من پیش دکتر مشایخی تو رویان مامان شدم ولی ایشون خودش شخصا تمام سونو های منو انجام دادن به خاط ...

خدا حفظش کنه برات نی نی نازتو

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
گلم با هم تداخل دارن حالا استرس نگیری ها، فقط دیگه مصرف نکن. گلم کلا تو تغذیه تقلید نکن از کسی طبق ...

مرسی عزیزم نمیدونستم ممنون ک گفتی

عزیزم ماهیتابه آنا یه اصلاحه  هر کی زیادی نا امید باشه با ماهیتابه آنا درمان میشه 😉😉😉😉🍳🍳 ...

😂😂😂😂بچه ها دیشب گفتن 

واقعا؟اخه دکترم تاانتقال داد گفت واسه سرفت پرومتازین بخور الان میخورم خلط دار شده اصلا همش فک میکنم ...

نه اون به خاطر دلیل دیگه ایی بوده حتما اصلا مهم نیست 

شما یه کنجد بنداز تو عسل، بعد ظرف عسل رو شدیدا تکون بده، نهایت میبینی که کنجد چسبیده بهش

تو رحم که دیگه پرزهای دیواره رحم هم هست و به مراتب چسبناک تره واسه جنین

عزیزم میشه بگید قراره با کدوم دکتر برای چهارمین بار وارد سیکل بشید؟

عزیرم درحال تحقیقات به احتمال زیاد ابن سینا برم باتوجه به اینکه مشکل اصلی همسرمه، یه تیم باشه بهتره، اونجام اگه شد باطرازی یا عارفی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹