2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046542 بازدید | 684523 پست
ترشح سفيد طبيعيه مال من نميدونم چرا اينجوري شد البته هميشه قبل پري اين ترشحات ليمويي رو دارم خداكنه ...

خدا کنه من این بارو واقعا التماس خداکردم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ممنونم ک جواب دادی گلم! درسته ک میگن حمام بخار و طولانی هم نداشته باشیم؟؟ و اینکه من استراحت نسبی د ...

خواهش ميكنم عزيزم اره من يك روز درميون يه دوش ده دقيقه اي ميگرفتم خيليم آب رو داغ نكن 

استراحتت هم خوبه دولاراست نشو چز سنگين هم بلند نكن انشاالله مامان شدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماماناي عزيز شما بعد انتقال ترشح داشتين؟! من روز ٥ هستم و ترشح آبكي يه كم ليمويي دارم مثل قبل پري خ ...

من از اولش ترشح نداشتم هنوزم ندارم

شما چند سیکلت انتقال دادی؟ من 20 سیکلم الانم 25 سیکلم هستم نمیدونم چرا اینقدر احساس پریودی دارم حالا اکثرا جلو نمیندازما سیکلام 30-32 روزست اونوقت شانسم از الان شروع شده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون. میگن باید تاریخ ان تی رو زد. نه پریودی رو. درسته.؟

سلام مرجان جون خوبي عزيزم گل پسرا خوبن 

من غربالگيري دادم همراهش اكو قلب هم دادم كه خداروشكر خوب بود يعني بازم تو ٢٤ هفته برم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من از اولش ترشح نداشتم هنوزم ندارم شما چند سیکلت انتقال دادی؟ من 20 سیکلم الانم 25 سیکلم هستم نمیدو ...

من ١٧ سيكل انتقال دادم الان ٢٢ سيكلم معمولا سيكلام ٢٦ روزه است و هميشه هم قبل پري اين دردها و ترشحات رو داشتم

نميدونم اين يازده روز باقيمونده رو چطور تحمل كنم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
من ١٧ سيكل انتقال دادم الان ٢٢ سيكلم معمولا سيكلام ٢٦ روزه است و هميشه هم قبل پري اين دردها و ترشحات ...

من که دهم سیکلم بی بی چک میذارم چون بلاست بودن حتما نشون میده برای منو هر دو سری که منفی بودم بی بی چک درست نشون داد ولی سریا قبل سه و چهار روزه بودن روز یازده دوازده گذاشتم، حداقل زودتر تکلیفم روشن میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
محاله با سرفه و عطسه اتفاقي بيوفته

واقعا؟اخه دکترم تاانتقال داد گفت واسه سرفت پرومتازین بخور الان میخورم خلط دار شده اصلا همش فک میکنم هیچی تودلم نیست

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
به نظرم چند جلسه فیزیوتراپی رحم و تخمدان برو.برای من که خیلی خوب بود. با اعضای بدن خود مهربان باشید ...

سلام 

می شه لطفا یکم در مورد فیزیوتراپی رحم و تخمدان توضیح بدین که به چه شکل هس؟

عزيزم من شنيدم دو يا سه هفته تاثير داره  بعد الان خيلي سنگين شدي من همش استرس ماه بالا رو دارم ...

من زیاد وزن اضافه نکردم فک کنم ۷ کیلو نیم الان اخر ۷ ماه هستم‌

فکر کنم زیاد  نباشه برای بارداری دوقلو 

ولی من خودم پا درد و ضعف عضلانی داشتم قبلا 

از زمین نمیتونم بلند شم قدرت نداره پاهام 

وزن قبل بارداریم هم ۴۸ بود 

بعضیا میگن مثلا ۱۴ کیلو اضاافه کردیم  اگه من اینقدر بشه با ویلچر جابه جام کنن با این پام 😂

منم همه اش استرس دارم خودمو چک میکنم 😔

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من که دهم سیکلم بی بی چک میذارم چون بلاست بودن حتما نشون میده برای منو هر دو سری که منفی بودم بی بی ...

خداكنه مامان بشيم😢🙏

اونايي كه هيچ علامتي ندارن خيلي راحتترن اين حالتاي پري خيلي اعصاب آدمو خرد ميكنه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم