2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
عزیزم بدیش اینه که آدم دیگه کرخت و بی انگیزه میشه. امیدوارم خداوند شرایط خوبی رو برات رقم بزنه حال ...

لی لا جون متنی که نوشتی خیلیییی زیبا بود.......و مهمتر اینکه چه وصف حال زیبا و دقیقی بود از آدما تو این روزا ..که منم گاهی دچارش میشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اونایی که انوکسا میزنن زده هوا رو خالی نکنید ینی تا ته فشار بدیم ؟اونجور که هوا میره تو شکم😐 ...

آره من این مشکل رو دارم.مخصوصا با اونیکه برای داروسازی اسوه .چون هواش بیشتره.

ولی اون دو تا شرکت دیگه ، بهتره ، ک کم یاب تره.

سوزن اونام بهتره.

ولی خوب اگر هوا رو نزنیم ، مقداری از مواد می مونه.

منم میزنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره نمی دونم چرا اشتباه کردم واییی چند روز جلوتر از منی پس دکترت گفته باید این آزمایشارو بدی؟ به توم ...

.آزمایشات رو خودم رفتم پیش متخصص خون ب ا ایمنی و انعقادی ها تا برام نوشت.آره عزیزم بهم گفتن پری سوم زنگ بزنم نوبت بهم بدن برا سونو.حالا دیگه نمیدونم یه ماه مصرف ال دی برام تجویز کنن و بعد شروع داروها یا اینکه مستقیم داروها رو برام شروع کنن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مگ هزینه آزمایش چقدر میشه؟برا منم ننوشتن فقط برای یه خانم ازبین اونهمه خانم نوشتن

مرکز ما برای همه مینویسن عزیزم، برای منم نوشته بودن منتها تاریخشو اشتباه زده بود دیگه تنبلیش اومد دوباره بنویسه، زیاد نمیشه 50 اینا ولی من ازین بدم اومد که وظیفشو انجام نداد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مریم جان منم از وقتی افتادم تو خط آی وی اف به هیچی گریه م میگیره به نظرم که تاثیر داروهاست چون قبلا ...

دقیقا منم  همینطور شدم.و جالبه که هنوز تزریق ها و داروهای پانکچرم رو شروع نکردم و فقط دارم داروهای مکمل استفاده میکنم.

لی لا جون متنی که نوشتی خیلیییی زیبا بود.......و مهمتر اینکه چه وصف حال زیبا و دقیقی بود از آدما تو ...

قربونت عزیزم.منم از متنش خوشم میاد برای اینکه خیلی توصیف قشنگی داره. واقعا امیدوارم هیچکس دچارش نشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان کسی تاحالا انتقال خون تهران ازمایش داده؟ متخصص خون برام ازمایش نوشته گفته فقط برم اونجا تا کارم تو رویان تموم شد رفتم انتقال خون همه رفته بودن کسی نبود مجبور شدم برگردم شهرمون.حالا الان به نسخه نگاه کردم میبینم دکتر تاریخ ویزیت زده وپشت نسخه هم مهر نزده.فعلا هم نمیتونم برم تهران تا ویزیت بعد که برم رویان. چیکار کنم؟ آزاد قبول میکنن؟ تازه اگه هزینش زیاد نشه!! 

@زینبی_بابا