2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترا من امروز روز دومه انتقالمه ولی کمرم خیلی درد میکنه خودم حس میکنم بخاطر خوابیدنه ولی همش م ...

سلام عزیزم، انشاالله خبر مثبت شدنتو همینجا بدی😍

درسته هم دراز کشیدن هم تاثیر پروژسترون برای منم بیشتر دل درد پریودی میاره، امروز روز هشتمم😶😶😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام من منفی شدم😢

عزیزم😔😔😔 نمیدونم چی بگم خیلی سخته درکت میکنم، منم روز هشتمم بار سوم، همش میگم خدایا چی میشه یعنی😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متوجه نشدم ببخشید😥

عزیزم ماهیتابه آنا یه اصلاحه 

هر کی زیادی نا امید باشه با ماهیتابه آنا درمان میشه 😉😉😉😉🍳🍳🍳🍳 فقط تهدید میکنیم که اگر باز فاز نا امیدی و منفی رو ادامه بدی با اون میاییم سراغت مثلا 

نگاهش کن داغ هم هست 🙈🙈🙈🙈

سلام دوستان خوب و خوشین میگم مامانای انتقالی تا چند روز نشاسته با اب یا شیر سویا خوردین؟  امر ...

سلام عزیزم

من که این سری نشاسته نخوردم چون سریای قبل میخوردم یبوستمو تشدید میکرد، شیر سویا هم اصلا نخوردم چون کم کاری تیرویید دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما کجامامان شدی پیش کدوم دکتر

عزیزم من پیش دکتر مشایخی تو رویان مامان شدم

ولی ایشون خودش شخصا تمام سونو های منو انجام دادن به خاطر کیست آندومتریوما 4 سانتی که داشتم 

خدا خیرش بده نذاشت دست چند نفر بیفتم با اون شرایطم

چون ٱندومتریوز گرید 3 داشتم و گفته بود فعلا به صلاح نیست لاپاراسکوپی کنم

سلام دخترا من امروز روز دومه انتقالمه ولی کمرم خیلی درد میکنه خودم حس میکنم بخاطر خوابیدنه ولی همش م ...

عزيزم به نظرم طبيعيه و اثر داروهاست خودمم اينجوريم خيلي از خانم هاي ديگه ام كمر درد داشتن

انشالله كه مامان ميشيم🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه ها دیگه بریدم از دیشب یک سره خونریزی و درد دارم 😭😭😭کسی میدونه قراره چقدر طول بکشه؟ امروز هم دوشنبس دقیقا مثه هفته پیش الان برم بیمارستان گاندی مزخرف هیچ کاری نمیکنه و یه ازمایش و بعدشم میگه برو خونه ، یعنی واقعا دکتر نصر دسترسیش مزخرفه مزخرف

آی دارم چی میگم بچه هایی که سقط داشتین بیاین بگین چقدر طول کشید من از دیشب خونریزیم زیاد شده تا الان یکسره هست و دررررد 

زینب جون بیا توروخدا مردم @زینبی_بابا    

ممنونم عزیزم ک جواب دادی! چقدر این تاپیک امیدوارکننده س! انشاله ک همه منتظرا ب مراد دلشون برسن و شما ...

قربونت عزیزم 

نه والا منم علائم هیچی انگار نه انگار جنین انتقال داده باشم

فقط نزدیک روز آزمایش علائم کاملا شبیه پریودی اومده بود

اره دقیقا ، الان دوباره خونریزی کردم منتها خداروشکر تا الان که دفع لخته وجود نداشته  دقیقا از د ...

عزیزم کاملا میدونم چی میگی 

منم لک داشتم کلی روی اعصابم بود چه برسه به خون ریزی

ولی آنا جون، و خیلیا دیگه هم خون ریزی داشتن

بعضی دوستان مثل روشانیلو عین شما دائم خون میدید تا هفته 12،خدا رو شکر همه بچه هاشون سالم بغل کردن 

زینبی جون من بعد پانکچرم که آمپول زدم ۲۱ ماهه پیش پری شدم این مهام همون تاریخ میشم یا احتمال داره دی ...

گلم احتمال همه چی هست چون بالاخره بدنت کلی هورمون دریافت کرده و زودتر از موعد هم پری شده بودی احتمالش هست کمی دیر بشه

من دیشب سه تایی زدم، ولی دکترم گفت فرقی نداره. 

آره فرقش تو تعداد سوش ویروسی هست که بدن رو علیه اون 4 نوع ویروس مقاوم میکنه.

تترا برای 4 ویروس هست

سه ظرفیتی واسه 3 تا ویروس مقاومت میده

اما در کل اگر خدای نکرده نوع جدید ویروس رو باهاش مواجه بشیم چون تشابهات مولکولی سطحی دارن بالاخره علیه اونها هم تا حدودی بدن مقاوم میشه