2777
2789

من اوایل ماه ابان بود به مادرم پیشنهاد دادم بریم مشهد و هزینه خودمون هم خودمون حساب میکنیم برگشت گفت داداشت یه ساز میزنه که بریم کجا و بابات یه ساز‌میزنه جلوی شوهرت زشته..منم با بچه هفت ماهه برام سخت بود تنها برم..دوستام هم که متاهلن سرکارن یا کلی قسط و گرفتاری دارن نتونستن بیان..مادرم اینا خواستن برن کرمان برای سر زدن به عموم اینا که باز به مادرم گفتم منم باهاتون میام شوهرمم موافق بود با شوهرم و بچه ام بریم..مادرم گفت وای با بچه ی کوچیک نمیشه و اذیتت میکنه..همش هم دارم داد میزنم که خسته شدم یک ماه دیگه باید برم سرکار که دیگه نمیتونم تکون بخورم..تازه دو سه ماهه افسردگیم خوب شده هیچ کجا هم نرفتم..دلم شکست کاش اینقدر مادرم برای یه سفر باهاشون سنگ اندازی نمیکرد..الان زن عموم زنگ زده که بچه ات هشت ماهشه تو هیچ کجا نمیری هوا خیلی خوبه در حالی که مادرم گفت خیلی سرده و گف چرا نیومدی یک سال بیشتره هیچکس شمارو ندیده..خیلی دلم گرفته با پسرم نشستم بغضم گرفته هیچ کجا نرفتم از یک ماه دیگه هم نمیتونم تکون بخورم😢😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حسرت موافقت و همکاری مامانم موند رو دلم یبار بگه باشه همیشه خدا نقو نوق و مخالفت با همه چیز

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چرا با شوهرت نمیری؟!!اینطوری که بیشتر خوش میگذره .

بچه ام خیلی بیقراره تنها با بچه برام خیلی سخته..اتفاقا شوهرم گفت بریم بوشهر ولی با بچه کوچیک خیلی میترسم من تازه حال روحیم بهتر شده بچه ام هم خیلی اذیت شده و اذیت هم‌میکنه

بقیه همکاری کنن میتونم منم برم یه جا نفس بکشم بخدا اگر سرکار نبوذم اینقد غصه ام نمیگرفت

خب بقیه هم میرن سفر که ارامش بگیرن ،نه دردسر بچه داری 😄بذار انشالله بچه ات بزرگتر بشه،هوا هم خوب بشه بعد.الان همه جا سرد شده .پاتو بذاری بیرون بچه مریض سده.مجبوری همش بشین تو خونه