2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
سلام دخترررررر چطوری؟ کجایی؟ چه کردی؟ انتقال دادی؟

سلام عزیزم نه هنوز روز 16سیکلم دارم پریود میشم مجبورم برم توی سیکل انتقال دیگه بهونه ای نمونده برا انتقال ندادن .اصلا دلم راضی نیست به انتقال اعصابم نمیکشه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بر اساس تاریخ انتقالت حساب کن + سن جنین موقع انتقال + 14 بعد تقسیم بر 7 کن یا روز انتقالت و ...

آخه میگن بر حسب ان تی یا آنومالی کنین.

من ۲۶ تیر انتقال دادم. جنین هامم ۵ روزه بودن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من از ماه ۶ کم کم پاهام ورم کردن الانم بیشتر شده دستام هم ورم کردن و دردناکن 😣

پس طبیعیه.

آخه من فکر میکردم اگر باشه باید زودتر باشه

یا مثلا قدیمیا میگن بارداری دختر اینجوریه.

پس خیالم راحت باشه.

ممنون گفتی

نه اختیاری پول میگرن دکتر زیر میزی😀 کاری نداره تو دولتی باشه یا خصوصی  مثلا دکتر میگه ۶ میلیو ...

نه عزیزم دکترای من هیچ کدوم خودشون پول نمیگیرن.

دکتر مشهدم که خیلی مقیده .اصلا نمیگیره.

اینجام همینطور.

طرازی هم میگن دو تا بیمارستان میره ، ک انگار توی یکیش میگیره، توی اون یکی نه. 

آبان هست فک کنم ، ک نزدیک خونمونه . اگر تهرن برم میرم اونجا.

سلام عزیزم نه هنوز روز 16سیکلم دارم پریود میشم مجبورم برم توی سیکل انتقال دیگه بهونه ای نمونده برا ا ...

ثمین 

خیلی دعات میکنم،همیشن سرنماز که دعابر بچه دار شدن دوستان میکنم میگم خصوصاثمین.

خدا دعامون ر درحقت مستجاب کنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام خانوما...اگه انتقال جنین مثبت نشده باشه چقد بعدش پریود میشیم؟؟؟؟

سلام عزیزم، بعداز قطع پروژسترون معمولا چهار پنج روز بعدش، برای من اینجوری بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خانوما...اگه انتقال جنین مثبت نشده باشه چقد بعدش پریود میشیم؟؟؟؟

بستگی به بدن داره هست دو سه روزه هست یه هفته بعدش اونم چه پریودی شدید بخاطر داروها

ایشالله که مثبت بشه پریود نشی خانم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستان عزیزم

من تازه وارد سیکل میکرو شدم، یک ماه قرص ال دی خوردم حالا دکتر بهم امپول سینال اف داده تا ۵ پریودی بزنم و برم سونو

میخاستم بدونم کسی میدونه بعد سینال اف چه امپولی یا دارویی میدن؟

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
لیانا جون خوبی عزیزم؟جنسیت بچه هات چی شد؟سالمن شکر خدا  

ممنووون عزيز دلم شما خوبي 🌹🌹

بله خداروشكر جنسيت هم يه دختر و يه پسر  

انشاالله قسمت خودت و همه منتظرا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم نه هنوز روز 16سیکلم دارم پریود میشم مجبورم برم توی سیکل انتقال دیگه بهونه ای نمونده برا ا ...

منم یه سری ،تویه ماه دوبارپری شدم،یعنی روز۱۴سیکل بازم پری شدم وبعدمعلوم شدبارداربودم  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان من باز سرفه میکنم از کجا بفهمم جنینام هنوز تورحمن جز ترشح چیزی ازم نیومده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

روز۳انتقالم فقط ران پای راستم بی حسه مثل دوران پریودیم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
 یکی از دوستانم بهم میگه تو خلی اینقدر دارو میگیری فردا مرض میزنی😊 اخرشم میاد درستش کنه میگه ا ...

😂😂😂😂مرسی دوستم. انشالله که خدا به زودی نتیجه ی تلاش های هممون رو به بهترین شکل ممکن میده. 

اتفاقا یکی از دوستهای صمیمی منم امروز بهم گفت برو پیش مشاور به نظرم تو نیاز به روانشناس داری چون با وجود داشتن بچه اینهمه تقلا یکم غیر عادیه😂😂اما من وقتی گوشی رو گذاشتم گفتم خدایا هیچکس غیر از تو که منو افریدی درک درستی از من نداره خودت دستم رو بگیر.