2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
@زینبی_بابا     عزیزم من شنبه ۱۱ آبان رفتم سونو گفت ۱۹ هفته هستی. البته یکیش ۱۸ هفته و ۶ ...

عزیزم بر اساس تاریخ انتقالت حساب کن + سن جنین موقع انتقال + 14

بعد تقسیم بر 7 کن

یا روز انتقالت و سن جنین ها موقع انتقال رو بهم بگو برات حساب کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم الان دیگه یادم میاد بر عکس اون روز که گریم گرفته بود خجالت کشیده بودم 🤭خندم می ...

آره گلم حتما همینه😂😂😂😂😂

اگر جز این بود اروپا و کانادا که مثلا پزشکی پیشرفته دارن دو دقیقه بعد از انتقال بیمار رو مرخص نمی کردن که

تو ایران هم از بس خود ماها بد بین میشیم و استرس به خودمون و پرستارها وارد میکنیم دکترا میگن اشکال نداره بذار استراحت کنن ولی تو هییییییییییچ مقاله ایی استراحت تایید نشده برعکس گفتن 24 ساعت اول اگر به خاطر استراحت تحرک کم بشه اثر منفی داره

آره گلم حتما همینه😂😂😂😂😂 اگر جز این بود اروپا و کانادا که مثلا پزشکی پیشرفته دارن دو دقیقه بعد ...

من که بخاطر اون قضیه همینطوری اومدم رفتم حموم از کمر به پایین خودمو شستم با آب ولرم مجبور شدم 😬زیادم نمی تونم بخوابم یجورایی راه میرم‌تو‌خونه کارای کوچیکو انجام میدم 

زینبی جون یه سوال دارم از کی میشه نزدیکی داشت؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بله دکترای پروی پولکی😒 میگن طبیعی تا بهشون بگی اختیاری من رو عمل کن  دکتر خودم گفته به خاطر د ...

من که هم دکتر تهرانم هم شهرستانم گفتن سز.مخصوصا که میکرو هستیم.

فقط دکتر تهرانم ممکنه دم عید بیفته ایران نباشه.

دکتر شهرستانمم خصوصی میره ، اما ان آی سیو بیمارستان دولتیمون بهتر و مجهز تره.

حالا موندم.

اگرم شهر خودم برم ، اونجا باید دکترم رو ببینم یا به خواهر شوهرم بگم بره ببینه چی میگه. اونم خیلی محتاطه. خصوصی میره فک کنم فقط.

راستی من متوجه نشدم، اگر سز اختیاری بخوای چه فرقی داره با سز اجباری؟ اونم توی بیمارستان خصوصی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من هر دو بارذاریم طبیعی بود  اماپسرم هفته۱۴ سقط شد چون ماژور بود

عزیزم انشاله بچه هابی سالم نصیبت میشه گلم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستان حس میکنم انگشتای دست و پام یک کم ورم داره. چون کشیده بودن ، الان پُر شدن انگار. حلقمم البته ...

عزیزم من از ماه ۶ کم کم پاهام ورم کردن الانم بیشتر شده دستام هم ورم کردن و دردناکن 😣

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان حس میکنم انگشتای دست و پام یک کم ورم داره. چون کشیده بودن ، الان پُر شدن انگار. حلقمم البته ...

یه مقدار ورم و اکثرا دارن منم از ماه هفت کفشام بعضی هاشون تنگ شدن برام نگران نباش