2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
من که هم دکتر تهرانم هم شهرستانم گفتن سز.مخصوصا که میکرو هستیم. فقط دکتر تهرانم ممکنه دم عید بیفته ...

نه اختیاری پول میگرن دکتر زیر میزی😀 کاری نداره تو دولتی باشه یا خصوصی 

مثلا دکتر میگه ۶ میلیون دستمزد خودمه هزینه بیمارستانم که جدا  حالا چه خصوصی چه دولتی باشه بیمارستانش 

اگه دفترچه ات مال همون بیمارستان باشه  مثلا نیروی مسلح خب دکتر یه نامه بزنه بگه اجباریه سز  بیمارستان به نفع ادم هست و فقط  دستمزد دکتر و میدی و هزینه بیمارستان رو دفترچه حساب میشه 

حالا سزارین اولی ها هم سختیگری بیشتر هست 

شما اگه قبلیت هم سزارین بوده که مشکلی نیست برا دومی اگه اختیاری هم بخواد بگیره دکتر ۲ تومن میگره مثلا 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
@زینبی_بابا         پست بالام می خونی ممنون واینکه بخاطر هموندگ قضیه که ب ...

من بعد انتقال تو مرکز موقعی که همه داشتن استراحت دوساعتشون رو میکردن 

من همه اش تو دسشویی بودم 😀

فکر کنم ۵ باری شد 

بعدم اومدم خونه از کمر به پایین شستم 

توکل به خدا به این چیزا فکر نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد انتقال تو مرکز موقعی که همه داشتن استراحت دوساعتشون رو میکردن  من همه اش تو دسشویی بودم ...

واقعا خداروشکرررر منم همش تو دستشویی بودم🤭🤭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزمی نگران نباش گلم بادمجون بم آفت نداره 

سلام عزیزم زینب جان من قرص استرومارین و استرادیول که میخورم حالت تهوع شدید دارم چون سرکار هستم دارم ضدتهوع میخورم ضرری نداره؟

دوستان که کم کاری تیرویید دارید

تو بارداری کلم هم خوردین؟؟؟

خیلی هوس سالاد کلم کردم ولی نمدونم  اشکال داره یانه 

دکتر غدد قبل بارداریم میگفت چون دارو میخور ی تنظیمه با دارو نیاز به پرهیز نداره 

ولی تو بارداری میترسم 

سلام ثمین جان امیدوارم حالت خوب باشه.چه کارا می کنی دختر؟

سلام صنم جان فدات خواهر هیچی این مدت خیلی سرمو مشغول کرده بودم باشگاه میرفتم مسافرت میرفتم قرار بود اخر ماه برم برا انتقال که دیروز که روز 15 سیکلم بود لک دیدم و دارم پردنیزولون میخورم امروزم دیدم ولی شدیدتر و احتمالا دارم پریود میشم و باید زودتر برم توی سیکل انتقال.خدا خودش بهم رحم کنه اینبار واقعا خیلی دیگه برام سخت شده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آقا من شرمنده از این به بعد قول میدم قبلش خبر بدم ولی این دفعه خودم هم باورم نمیشد کلی کار سرم بریزه ...

میکشمت!!!! عزیزم قصدت سکته دادن ماست؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان که کم کاری تیرویید دارید  تو بارداری کلم هم خوردین؟؟؟ خیلی هوس سالاد کلم کردم ولی نمدو ...

ببین تا جاییکه میدونم ماه های اول جنین غده تیروئید نداره و بهتره بیشتر مراقب باشیم. الان که هم از اون گذشته هم دارو میخوری. سالاد کلم هم به تجویز من میتونی بخوری عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میکشمت!!!! عزیزم قصدت سکته دادن ماست؟

عزیزم خدا رو شکر که دوستانی مثل شما. دارم و این همه به فکرم هستین

راستش اصلا فکرشم نمیکردم نگران بشین، واقعا شرمنده دیگه هر جور شده خبر میدم

این دو روز اومده بودن کمد نصب کنن آخه کمد رو سفارش دادیم نجار بسازه هم بزرگتره هم به صرفه تر از کله صبح تا آخر شب در گیر اونها بودیم کلی هم دقت کردیم آخرش کشوها رو کوچیک زدن😂😂😂😂

از خونمون هم نگم برات فیل با بارش گم میشه

عزيزم منم نداشتم تازه الان يذره شكم درآوردم اونم چون دوقلو 

لیانا جون خوبی عزیزم؟جنسیت بچه هات چی شد؟سالمن شکر خدا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زینب جان من دوشنبه انتقال دادم دکترم گفت تا ۳ روز که میشه امروز روزی دوتا امپول پرژسترون بزن از روز ...

گلم در مورد مدل شما اطلاعی ندارم 

درسته هر سه روز زدن مشکلی نداره ولی شاید با مدل دریافت پروژسترون شما ایده آل نشه، همون که دکترت گفته