2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046840 بازدید | 684556 پست
خب فدات شم شما استثنا بودی و به قول خودت هر سه گرفته بودن ولی دوست تارا جون روز 11 انتقال جنین بلاس ...

بله عزیزم ....من اگه بی بی چک گذاشتم واقعا فکر میکردم که منفیه که درکمال ناباوری مثبت شد....منم منظورم اینه باید ناامید نشیم نباید زود بی بی چک بزارن و من هم اشتباه کردم که زود رفتم آز و تست دادم😞

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من چندروزه با اینکه روغن زیتون میخورم و انجیر خیس خورده و لواشک اما همچنان شدید یبوستم یعنی سه روزه اصلا ببخشیدا شماره 2 رو نرفتم، نمیدونم دیگه چیکار کنم، دارویی چیزی بلد نیستین ضرر نداشته باشه بگیرم؟ دیگه چقدر روغن بخورم وقتی اثر نداره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مناسفانه زبانم خوب نيس تصميم دارم بزنم زينب جون فقط از بابت امروز يا فرداش خيالم راحت بشه كاش زودتر ...

من تا ۱۶ روز بعد از انتقال سه روز درمیون میزدم. دکترم جوری تنظیم میکرد که یکی شب قبل از انتقال بزنم بعدی رو سه روز بعد. انتقالم دوشنبه بود، یکشنبه یکی زدم بعدیش رو چهارشنبه زدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
آخه به من گفت ای یو ای خیلی درصدش بالا نیست . فکر کنم اگر نازایی داشته باشین بیمه ای وی اف و قبول می ...

گلم فرقی بین iui و ivf از لحاظ قبول دفترچه نیست

فقط بیمارستان های دولتی مثل آرش، شریعتی و طالقانی قبول می کنن تازه داروها هم هست که بعضیاش رو بیمه میده

احتمال iui هر سیکل نهایت 20 درصد هست

تو ivf نهایت 46 درصد

حتما میگیره این دفعه..چشم دعا میکنیم. امیدوارم هممون مامان شیم♥️

فدای دل مهربونت انشالله....💜🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم حتما بهمون خبر بده از خودتون

عمل انجام شد درد داره شدید ظاهرا مجبور شدن با این که عمل میکروسکوپی بوده یه قسمتی رو باز کنن خیلی اذیته. دکتر قبل عمل گفت امروز یه نتایجی رو بهتون میگیم بقیش هم بعد پاتولوژی ولی هیچی نگفتن هرچی پرسیدیم فکر کنم نتیجه خوب نیست حتما  نمونه رو دادم پاتولوژی ۱۸ آذر جواب میدن. فقط یه چیزی از پرونده فهمیدم نوشته tesse:negative

این چه حسیه که آدم فکر میکنه نگرفته.شاید چون انتقال اولمه اینجوریم.ولی کلا صبر کردن سخته..با اینکه م ...

فدات عزیزم💜 بد به دلت راه نده انشالله مثبتی💚

تسلیم نا امیدی نمیشم گاهی کم میارم ولی ارادم نمیزاره روحیمو از دست بدم 💪.....خداهست کنارم😍💜💚🌸

دكتر فروتن عاليه بيمارستان بهمنم كه خيلي خوبه  من شايد دكترمو عوض كنم چون واقعا دكتر عابدي سرش ...

اره منم دکترم سرش خیلی شلوغ نمیدونم چیکار کنم واقعا وقت اونقدر که باید نمیزاره🌷موندم منم 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم