2777
2789
عنوان

مامانا کیا بچه اذیت کن دارن

49 بازدید | 7 پست

طرف صحبتم فقط مامانی هس که بچه هاشون واقعا اذیت کن هستن نه مامان بچه های آروم ... چون اونا بهتر درک میکنن

خب...چه کارهای موثری برای مهار اذیتاشون کردین بگین ماهم یاد بگیریم.

پسر خودم سه‌سالو‌نیمه‌

قشنگ پیر شدم از دستش 

لجبازی های وحشتناک داره آرومو‌قرار نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من پسرم هفت سالشه..واقعا اذیت داره.از همون کوچیکی اذیتم کرده..و من تازه فهمیدم این مدل بچه ها عاشق بازی هستن و خیلی کنجکاو..فقط میخوان باهاشون مدام بازی کنی..کاغذ بازی دوست دارن..پسر من تمام مایع دستشویی رو با جوهر قاطی کرده بود یا با خمیر دندون..خیلی دعواش کردیم☹واقعا اشتباه کردیم..چون پسرم بازی میخواست میخواد کشف کنه ترکیب رنگارو..رنگ انگشتی خریدم رفتیم داخل حمام..اونجا رنگا رو باهم قاطی کرد تا بفهمه چه رنگی میشن.رو دیوار نقاشی کشیدیم حتی ریاضی باهاش کار کردم براش جالب بود..تو دفتر براش جالب نیست..رنگا راحت پاک شدن😊یا گاهی دستمال میدم دستش درا رو تمیز کنه خوشش میاد..یا نخود لوبیا رو داخل ظرفا بریزه

خدایا شکرت🌹🌹🌹

اینم بگم از خیلی چیزا محرومش کردم تا تمرکزش رو درسش بیشتر بشه.گوشی و بازیps4 که واقعا ضربه بزرگی به ذهن پاک بچه میندازه رو ازش گرفتیم..بجاش باهاش بازی میکنم‌.و دستخطش خیلی کند و بد هست ولی موقع نوشتن منم یه دفتر برداشتم کنارش میشینم میگم منم مینویسم.با من مسابقه میده زودتر مینویسه و سعی میکنه مثل من بنویسه

خدایا شکرت🌹🌹🌹