2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
بچه ها من چندروزه با اینکه روغن زیتون میخورم و انجیر خیس خورده و لواشک اما همچنان شدید یبوستم یعنی س ...

عزیزم منم مث تو بودم...صبح ها ک‌ بلند میشی ۴..۵ لیوان اب با معده خالی بخور بعد ی صبحانه مفصل بخور بعد منتظر باش دسشوییت میگیره ..سریع جواب میده....منم همینطور نجات پیدا کردم😀😀😀

تا خدا هست زندگی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مث همسر من😐😐😐😐نگفتن دلیل آزواسپرمیش چیه؟؟

میگفت شاید در بچگی ضربه بدی بهش خورده 

شوهرم 12 سالش بوده سواردوچرخش به یه ماشین اصابت کرده شاید ماله اونه....

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اااا جدی میگییییییی وای چه خوشال شدددددددم منم دکترم فروتنه😱منم دو هفته دیگه انتقال دارم با دکتر فر ...

اخه عزیزم خیلی دکتر خوبیه

نه کلا انگار همه رو روز اول ۳روزه داخل نی گذاشته بودن

و من دومین بار با فروتن مثبت شدم

دفعه اول که نشد اینبار گفتم ۵روزه کنن اما فروتن گفت اگه بخوای ۵روزه میکنیم اما ۳روزه هم خیلی خوبه خیلیا جواب گرفتن و منم اطمینان کردم و خداروشکر مثبت شد🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم آمپولو روز سوم میزنی من همین سوالو زنگ زدم از مرکزم پرسیدم..مثلا من روز پنجشنبه که انتقال داشت ...

مرسي نازنين جونم😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آفرین..بهم روحیه دادی ممنونم عزیزم جواب فکر مثبتتو میگیری حتما♥️

خواهش میکنم ...قربونت😘😍🌸

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
میگفت شاید در بچگی ضربه بدی بهش خورده  شوهرم 12 سالش بوده سواردوچرخش به یه ماشین اصابت کرده شا ...

چجوری ازش اسپرم گرفتن واسه ای وی اف..با میکروتسه یا سوزن؟واسه شوهر بیچاره من ب طور مادرزادی لوله اننقال اسپرم تشکیل نشد😔

تا خدا هست زندگی هست...
اخه عزیزم خیلی دکتر خوبیه نه کلا انگار همه رو روز اول ۳روزه داخل نی گذاشته بودن و من دومین بار با ...

چند تا انتقال دادی فدات شم؟چند تا جنین داشتی؟من‌تو یه نی شش تا دارم ینی بقیش از دست میدم ؟

وای نمیدونی چقدر ذوق کردم که گفتی فروتن خوابم میومد خوابم پرید😂😂روز چندم انتقال دادی شما؟

من روز ۱۴ فکر کنم البته برای هر کسی فرق داره حدودا فکر کنم از ۱۳ تا ۲۳.۴ روز انتقال میدن بستگی به سونوهای قبوش داره 🌷🌷🌷بهش اعتماد کن و اب زیاد بخور یا مایعات و پیاده روی تو خونه داشته باش زیاد و الان هوا الودس حتما تا قبل انتقال ویتامین ب۶ و ب۱۲ بخور هر روز و امپول نوروبین بزن قبل انتقال و اب زرشک و اب اناز این ۲هفته زیاد بخور انشاللله جواب میگیری رحمتم گرم کن و با روغن سیاه دانه  چرب کن هر روز تا قبل انتقال🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خوندم عزیزم توکل به خدا بهترین ها نصیبت بشه

فدای دل پاکت عزیزم😍😘🌸

چجوری ازش اسپرم گرفتن واسه ای وی اف..با میکروتسه یا سوزن؟واسه شوهر بیچاره من ب طور مادرزادی لوله انن ...

سری اول طبیعی خودش آزمایش داد اسپرمشو تحویل داد که 5تا جنین تشکیل شد ولی این بار میخوان با سوزن از تو بیضش دربیارن

چجوری ازش اسپرم گرفتن واسه ای وی اف..با میکروتسه یا سوزن؟واسه شوهر بیچاره من ب طور مادرزادی لوله انن ...

دارو چیزی بهش ندادن؟؟؟