2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
من برات خوندم عزیزم انشالا خدابزودی بایه معجزه قشنگ  دلتوشادکنه

فدای مهربونیت ....الهی که خدا دل تو و تملم منتظرا رو شاد کنه🌸😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من شیاف روزی دوتا آمپول سه روز در میون استرادیول روزی سه تا

منم روزی3تااسترادیول2تاآمپول پروژسترون یه دونه هم قرص آ اس آ

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جنینام 5روزه بود بی بی چک از روز 5 انتقالم هاله انداخت روز 12 بتام 1200 بود البته من هر 3تاشون گر ...

واسه من پنجشنبه هفته گذشته دوتا انتقال دادن دیروز نمیدونم میشد روز ۵ یا ۶ ولی بی بی چک گذاشتم منفی بود.😑خودم میدونم زود گذاشتم ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم

من جنینام 5روزه بود بی بی چک از روز 5 انتقالم هاله انداخت روز 12 بتام 1200 بود البته من هر 3تاشون گر ...

خب فدات شم شما استثنا بودی و به قول خودت هر سه گرفته بودن

ولی دوست تارا جون روز 11 انتقال جنین بلاست بی بی منفی بوده ولی روز 15 انتقال بتا 500

یعنی عملا روز 5 یا 9 ٱز میداد خبری نبود

خودم هم روز 15 بتام 500 بود و با ضریب 3 رشد داشت 

اگر زودتر آز میدادم حتما منفی بود 

واسه من پنجشنبه هفته گذشته دوتا انتقال دادن دیروز نمیدونم میشد روز ۵ یا ۶ ولی بی بی چک گذاشتم منفی ب ...

ای جانم مبارکت باشه مادر شدن😍😍...

زود گذاشتی فدات من بی بی چک گذاشتم فقط صرفا به این بود که اصلا دلم روشن نبود که بگیره اما در

کمال ناباروری گرفته بود 😅 .....من جنینام هر 3تاشون بلاست بودن.....انشالله که کنجد کوچولوت سفت چسبیده بهت 😍😍 نگران نباش

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
قبل انتقالم دوتا آمپول داشتي؟

بله عزیزم از 6 روز قبلش روزی دوتا داشتم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آهو جان گاهی اوقات اعتیاد چیزی نیست که یک نفر تصمیم بگیره بزاره کنار و موفق بشه.شاید همسرت وقتایی که ...

مشکلم اینه میگه من خیلی وقته دیگه نمیکشم و حاضر نیست مشاوره بیاد.حتی من خواستم به بهانه های دیگه ببرمش پیش مشاور قبول نکرد میگه نه مشاوره میام نه آزمایش صبر کن بهت ثابت شه اشتباه میکنی. 

ای جانم مبارکت باشه مادر شدن😍😍... زود گذاشتی فدات من بی بی چک گذاشتم فقط صرفا به این بود که اصلا ...

این چه حسیه که آدم فکر میکنه نگرفته.شاید چون انتقال اولمه اینجوریم.ولی کلا صبر کردن سخته..با اینکه من مطلق تو خونه نیستم سعی میکنم زندگی عادی خودمو داشته باشم..اما ناخودآگاه بلاتکلیفم

من که بار اولمه کم اوردم..شما واقعا صبوری انشالله نتیجه صبرتو بگیری

سلام دوستان من تازه دارم وارد سیکل ای وی اف میشم یه سوال داشتم بعد انتقال چقدر باید استراحت کرد و در ...

سلام عزیزم به سلامتی 

منم از روز بعد از انتقال رفتم سرکار چند از دوستان هم مثل من استراحت نداشتیم اصلا 

خارج از کشور هم که میگن زندگی عادی تون رو داشته باشین

پس با خیال راحت اون دو هفته رو برو سر کار بعدش اگر خوب بود همه شرایطت برو

تا وقتی لک ندیدی تغییری تو زندگیت نده

فقط ترجیحا با آژانس برو و بیا 

ایرانی رو از جلو میذارین؟ آخه من یک سری اوایل ایرانی گرفتم، رکتال میذاشتم، بعد دیدم نوشته فقط واژین ...

نه نوشته هم واژینال هم رکتال ولی به خاطر سرکلاژ میترسم عفونت بکیرم از پشت میزارم 

خوراکی هم هست بعضی وقتها خوراکی هم میگیرم شیاف مثل تخم مرغ کوچولو هست شکلش 

اره هفتگی ولی اینم دیگه گیر نمیاد نه ایرانیش نه خارجی متاسفانه من سه تا دونه فمولایف ایرانی دیگه دارم خدا کنه حدااقل ایرانیش گیر بیارم باز 😞

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم