2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

سلام دوستان من تازه دارم وارد سیکل ای وی اف میشم یه سوال داشتم بعد انتقال چقدر باید استراحت کرد و در چه حدی اخه من شاغلم و نمیخوام محل کارم بگم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم😍😍😍خدا نگه دارشون باشه. وقتی تو بارداری دوم فهمیدم بچم پسره یهو ترسیدم نکنه نتونم مثل دخترم ...

دقیقا منم اولش هنگ کرده بودم گفتن پسره، نمیدونستم چه جوری کنار بیام باهاش و چه جوری ارتباط برقرار کنم

ولی زمان که گذشت و کلی ناز درآورد پسرم دیگه فقط به خودش فکر میکنم😍😍😍😍

ذخیره ت چقدره؟ ذخیره من خیلی پایینه. به گفته خود معینی با حداکثر دوز کار کرده. 42 واحد سینال اف می ...

عزیزم گنالتو در روز ۴ بار تزریق می کردی؟نمیدونی چرا ۳۰۰ واحدو یکجا نگفت بزنی؟

عزیزان کسی به تازگی ivf یا iui انجام داده هزینه هاشون چقدره  من دفترچه تامین اجتماعی دارم هزین ...

دکتر من گفت حدود 15 تومن ای وی اف هزینه داره 

دفترچه هم قبول میکنن iuiخبرندارین عزیزم

آخه به من گفت ای یو ای خیلی درصدش بالا نیست . فکر کنم اگر نازایی داشته باشین بیمه ای وی اف و قبول میکنه 

سلام دوستان من تازه دارم وارد سیکل ای وی اف میشم یه سوال داشتم بعد انتقال چقدر باید استراحت کرد و در ...

کسی جواب سوال منو نمیدونه؟

عزیزم ببین من تازه با این مدل آشنا شدم که هر سه روز آمپول و دقیق نمیدونم ولی گویا دوستان شیاف رو حذ ...

باشه زينب جون ميزنم فقط بهم بگو امروز كه روز سومم هست بزنم يا فردا؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
شما خودتون ivf انجام دادین  جایی نیس که ارزون دربیاد

من تازه قراره برم ازمایش ذخیره تخمدان بدم اگر اوکی باشه برای دیماه شاید انجام بدم