2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
برعکس دکترمن.هرچی ازش میپرسم یه ساعت توضیح تفسیر میکنه و میترسونه رعایت نکنی ال میشه بل میشه...من وی ...

سارا دكترت كيه الان؟ اگه منظورت پورمطروده كه اره انصافا خيلي وقت ميزاره يك ساعت برا من وقت گذاشت، كاش منم به بچه داشتم الان راحت ميرفتم لاپارا ميكرد

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا دكترت كيه الان؟ اگه منظورت پورمطروده كه اره انصافا خيلي وقت ميزاره يك ساعت برا من وقت گذاشت، كا ...

نه همون صارمم ..پورمطرود از صارم رفته..ولی داشتم فکر میکردم واسه زایمانم برم پیش خودش ..به نظرم هیچ کدوم از دکترای صارم مثل اون نیستن.اون خیلی علمش بالاتر از اینا بود..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نگران نباش گلم این مدل دردها تا هفته 12 هست بعد هم هست ولی جا و نوع درد عوض میشه

آها اوکی من فک میکردم ربط داره به خونریزی که داشتم 😍🥰،از دیشب که مثه موش تو آشپزخونه دنبال غذا بودم یهو احساس تهوعم رفت تا الان 🥰نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت 😘😘توکل به خدا عزیزم

عزیزم تحت نظر کارشناس یا دکتر تغذیه کم کن که بدنت دچار کمبود نشه ورزش عالیه ولی نوع سنگینش رو مشورت ...

مرسی عزیزممم اصلا پشیمون شدم یکم م خوری می کنم فقط 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم. لک هم داری؟ شیاف میذاری؟

راستی من تا ۱۶ انتقال که آزمایش بتای دومم بود ۳ روز درمیون آمپول داشتم، اون روز خونریزی کردم آمپولم شد هرروز.

توی هفته ۷ هم لکه بینیم کم شده بود دکتر گفت آمپول رو بکن یک روز درمیون که باز زیاد شد مجبور شدم هرروز بزنم تا هفته ۸ که کلاً قطع شد...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دوتا از بچه های اینجا با رحم تک شاخ باردار شدن..یکیشون با انتقال جنین و یکیشون طبیعی..فکرکنم فقط سرک ...

ممنونم از جوابت.این ترسی بود که دکتر به جونم انداخت😭

شده در جمع بخندی در دلت غم باشد؟! من به غمگین ترین حالت ممکن شادم😔 یا امیرالمومنین کارمو سپردم دست شما
خانموما از دیشبه سردردم انگار سرما خوردم دوازده انتقالم میشه قرصی چیزی بخورم سرم خوب شه؟ 

بدون مشورت دکترت چیزی نخور.ولی احتمالا اجازه مصرف استامینوفن ساده را میده درحد یه دونه

شده در جمع بخندی در دلت غم باشد؟! من به غمگین ترین حالت ممکن شادم😔 یا امیرالمومنین کارمو سپردم دست شما
آها اوکی من فک میکردم ربط داره به خونریزی که داشتم 😍🥰،از دیشب که مثه موش تو آشپزخونه دنبال غذ ...

سونو دادی عزیزم؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)