2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست

راستی به من زینک و امگا۳ نداد. ماهی نمیخورم. شماها قرص مکمل سه ماهه اول چی میخوردید؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روری ۲ تا بود. میخوام بکنم روزی یکی، ببینم چی میشه. قبل لکه بینیم قرار بود بشه روزی یکی، که قسمت نشد ...

من لکه بینی داشتم.دکترم گفت تا ۱۲ هفته روزی یه دونه امپول و  یه شیاف رو حتما باید استفاده کنی..خیلی تاکید کرد که حتما.بعد ۱۲ هفته هم قراره کنه روزی دوتا شیاف.کمش نکن از نظر من فعلا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانم ها قرص استرادیول تا هفته چندبارداری و چند تا باید استفاده بشه؟

تا هفته ۹ روزی ۳ تا داشتم، و به تدریج کم شد. بستگی داره از اول چندتا براتون شروع کنن قبل از انتقال...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
راستی به من زینک و امگا۳ نداد. ماهی نمیخورم. شماها قرص مکمل سه ماهه اول چی میخوردید؟

من فقط ویتامین دی

فولیک اسید

یدوفولیک دارم.

من لکه بینی داشتم.دکترم گفت تا ۱۲ هفته روزی یه دونه امپول و  یه شیاف رو حتما باید استفاده کنی.. ...

باشه. مرسی. دکترتون کیه؟ مکمل چی میخوری؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من فقط ویتامین دی فولیک اسید یدوفولیک دارم.

مرسی عزیزم. لک هم داری؟ شیاف میذاری؟

باشه. مرسی. دکترتون کیه؟ مکمل چی میخوری؟

دکترمصدق بیمارستان صارم ..مکملم فقط اسیدفولیکه.همینم زوری میخورم به خاطر تهوع 🤦‍♀️

لک گاهی دارم.دکتر گفت مهم نیست..هماتوم ندارم.نمیدونم از چیه!

من فقط ویتامین دی فولیک اسید یدوفولیک دارم.

عزيزم ويتامين دي رو بعد انتقال هم ميخوردي يا بعد از مثبت شدنت؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دکترمصدق بیمارستان صارم ..مکملم فقط اسیدفولیکه.همینم زوری میخورم به خاطر تهوع 🤦‍♀️ لک گاهی دارم.دک ...

به منم نگفت هماتوم. گفت لکت مهم نیست، هست دیگه. گفتم الودگی هوا رو چیکار کنم؟ گفت کاری نمیشه کرد، بهش فکر نکن. خلاصه دیروز هرچی پرسیدم،  گفت مهم نیست. روانیم کرد 🥴🥴🥴 من اسید فولیک و ویتامین دی میخورم. 

مرسی عزیزم. لک هم داری؟ شیاف میذاری؟

از هفته ۴ تا ۸ لک داشتم. هروز  یه آمپول با ۲ تا شیاف.

از هفته ۸ لک نداشتم دیگه، شد یه روز درمیون آمپول با ۲ تا شیاف، روزهایی که آمپول ندارم ۳ تا شیاف.

به منم نگفت هماتوم. گفت لکت مهم نیست، هست دیگه. گفتم الودگی هوا رو چیکار کنم؟ گفت کاری نمیشه کرد، به ...

برعکس دکترمن.هرچی ازش میپرسم یه ساعت توضیح تفسیر میکنه و میترسونه رعایت نکنی ال میشه بل میشه...من ویتامین دیم نرمال بود.فقط اسیدفولیک دارم

زینبی جان برا تقویت تخمک چیکار کنم؟میخوام ژل رویال بگیرم بخورم.با اینکه تو فریزر داریم ولی میخوام تا ...

بايد به دكتر بگي كه سيكلت چي بود و نتيجه ش چي بود اونوقت تو انتخاب نوع سيكل لحاظ ميكنه، مثلا من گفتم تو سيكل لانگ فلان نتيجه بوده تو سيكل كوتاه نتيجه ي مثلا چي چي، ايشونم تو پرونده نوشت براي اين كيس بايد سيكل انتا يعني كوتاه استفاده بشه، با اينكه تا حالا شنيدم تو رويان همه سيكلشون طولاني بوده

...
به منم نگفت هماتوم. گفت لکت مهم نیست، هست دیگه. گفتم الودگی هوا رو چیکار کنم؟ گفت کاری نمیشه کرد، به ...

عزیزم تیکر بارداری بزار هفته ت معلوم شه 😍