2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
خانما کسی امپول ریه زده تو بارداریش؟؟؟ میشه اینم تو خونه زد مثل پرژسترون ؟؟؟

امپول بتامتازون اسمش درسته؟؟؟؟

و باید هفته های چنر بزنیم؟؟؟پ🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیانا جون مقصر خون ریزیت رو پیدا کردم آب زرشک  انقباض رحمی میاره  همون آب انار کافیه&nbs ...

زينب جون من اصلا آب زرشك نخوردم به مونا جون گفتم زياده روي نكنه 

فدات شم كه بهم گفتي عزيزم 😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره گلم میشه زد 

زینب جون بیزحمت سوال بالام و ببین 🌷🌷🌷🌷🌷😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون عزیزم، محض کنجکاوی پرسیدم وگرنه خودم یه دونه بچه سالم داشته باشم یه عااالمه ذوق میکنم انشاالل ...

قوربونت عزیزم ایشالاا الانم تو دلتن ۳تاشون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
هی فکر میکردم دوقلویی عزیزم خدا بهت ببخشه دکترتون کی بود که سه روزه انتقال داد ؟تهرانین؟

بله عزیزم فروتن تو بیمارستان بهمن🌷🌷

منم مام پانکچر شدم، راضی بودم، همه چیزش عالیه، پارسال شیراز پانکچر شدم هیچ جنینی واسم تشکیل نشد اما ...

عزیزم هزینه پانکچر و فریز تو مام چقد شد؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
بله عزیزم فروتن تو بیمارستان بهمن🌷🌷

عزيزم پيش دكتر فروتن هم سزارين ميكني به سلامتي؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرکز ناباروری مام

کجا هستش و چیکار میکنه که مثبت میشه یه توضیحی میدی بیزحمت😗⚘

عزيزم پيش دكتر فروتن هم سزارين ميكني به سلامتي؟

اره خیلی تعریف میکردن از زایمانش ببینم نظرش چیه طبیعی یا سزارین اینبار باید ازش بپرسم

بیمارستانشم نزدیک بهم🌷🌷🌷شما چی همون بهمن زایمانتونه؟

سلام عزیزم دلم. خداروشکر خوبیم همگی   برای بارداری در اقدام و تلاشم😂😂شما چطوری ؟همه چی روبراه ...

سلام عزیزم.

خدا رو شکر.

ما هم خوبیم.

به نظر همه چیز خوبه.خدا کنه واقعا خوب باشن.

ان شاالله به زودی ، تلاشات نتیجه میده.

منم همسرم رو فرستادم از اسپرم داد.

و اورولوژیست دید ، گفت مثل قبله و فرقی نکرده. اگر بخوای طبیعی بچه دار بشین ، باید حتما عمل کنی ، وگرنه لازم نیست و مشکل و خطری نداره.

منم بهش گفتم ولش کن پس فعلا.

بعدا باید هی جلوگیری کنیم ، هم مراقب باشیم و ....

ب شوخی بهش گفتم تو پسر زایی ، طبیعی باردار بشیم شک نکن باز پسره ، 

فعلا ک بیخیال شده .

فقط گیر داده بریم جنین هامون رو تعیین جنسیت کنیم ببینیم اصلا دختر توشون هست. خخخخخخ

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره خیلی تعریف میکردن از زایمانش ببینم نظرش چیه طبیعی یا سزارین اینبار باید ازش بپرسم بیمارستانشم ن ...

دكتر فروتن عاليه بيمارستان بهمنم كه خيلي خوبه 

من شايد دكترمو عوض كنم چون واقعا دكتر عابدي سرش شلوغه و وقت زياد نميزاره 

اگه يه درصد باهاش بمونم حتما پيش خودش و بهمن انجام ميدم 

ولي فعلا دنبال يه دكتر خوبم كه وقت زياد بزاره 

انشاالله شما به سلامتي زايمان كني و دختر گلت رو سالم بغل كني