2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
۳تا پسر ۶تا دختر یکیشم گفتن خوب نبوده

الان فریز شدن ؟؟کدوم مرکز بودین ؟؟

واسه تعیین جنسیت فقط از لحاظ جنسیت بررسی میشن یا بیماری هم همینطور ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان فریز شدن ؟؟کدوم مرکز بودین ؟؟ واسه تعیین جنسیت فقط از لحاظ جنسیت بررسی میشن یا بیماری هم همینط ...

بله فریز کردن ابن سینا 

بله از نظر بیماریم‌هم برسی شدن که یکیش گفتن خوب نبوده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله فریز کردن ابن سینا  بله از نظر بیماریم‌هم برسی شدن که یکیش گفتن خوب نبوده

انشاالله با اولین انتقال مثبت بشی و یه عالمه خوشحال 

مرسی که جواب دادین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ااا پس ولش کنم  ایشالا بعد زایمان😁😁

اره بیخیالش شو..من قبل بارداری رژیم گرفتم .وزنمو رسوندم به ۵۶.قدم ۱۷۰.الان تهوع دارم.رگها و استخونای گردنم زده بیرون..انقدر داغون شدم .رژیم خیلی بیخوده قبل بارداری 😖.بزار بمونه واسه بعد زایمان ان شاء الله...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آنا جون با اجازه ت من چند بار هر چی از درمان یادم بود گفتم، اصلا حواسم نبود به صفحات اول🙈🙈🙈🙈

عزیزم کار خوبی کردی.... 

ولی کلا خودمم بخوام دقیق یادم بیاد باید از همین صفحه اول مرور کنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم مشکلی ندارم من کم خونی دارم مینور هستم و دایم اسید فولیک استفاده میکنم حتی دوران غیر باردار ...

حتما دلیلی داشته..... 

نگران نباش توکل کن به خدا..... 

اما اگه دلت آروم نمیگیره خوب علتشو بپرس! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واای خداروشکر ممنونم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم.... 

پارسال پسرم و توی ۱۴ هفته مجبور شدیم سقط کنیم چون ماژور بود اینقدر ضربه سخت و سنگینی برام بود و اینق ...

وای چه سخت عزیزم..متاسفم

کار خوبی کردی

به سلامتی و خوشی عزیزم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
@تورک_آنا    آناجون شما اطلاعاتی راجع به مشکل من ندارین؟ خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی دار ...

عزیزم خوب من مدتیه تاپیک رو دنبال نکردم. ممنون میشم یه خلاصه ای بگی ببینم میتونم کمکی بکنم؟ 

چون اصلا نمیدونم مشکلتون چی هست؟ 

سلام من هفته پیش انتقالم منفی شد دکترم گفت چون رحمت تک شاخ بوده نگرفته و رحم اجاره کن،کسی اطلاعی راج ...

عزیزم خیلی در مورد رحم تک شاخ نمیدونم اما اگه اشتباه نکنم از دوستامون با رحم تک شاخ مامان شدن.... 

زایمان موفق هم داشتن.... 

فکر کنم فقط تو بارداری سرکلاژ کردن! 

الان حضور ذهن ندارم عزیزم.... 

مامان مرجان نبود این دوستمون؟ 

@زینبی_بابا