2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046765 بازدید | 684547 پست
خانما کسی امپول ریه زده تو بارداریش؟؟؟ میشه اینم تو خونه زد مثل پرژسترون ؟؟؟

امپول بتامتازون اسمش درسته؟؟؟؟

و باید هفته های چنر بزنیم؟؟؟پ🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیانا جون مقصر خون ریزیت رو پیدا کردم آب زرشک  انقباض رحمی میاره  همون آب انار کافیه&nbs ...

زينب جون من اصلا آب زرشك نخوردم به مونا جون گفتم زياده روي نكنه 

فدات شم كه بهم گفتي عزيزم 😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره گلم میشه زد 

زینب جون بیزحمت سوال بالام و ببین 🌷🌷🌷🌷🌷😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون عزیزم، محض کنجکاوی پرسیدم وگرنه خودم یه دونه بچه سالم داشته باشم یه عااالمه ذوق میکنم انشاالل ...

قوربونت عزیزم ایشالاا الانم تو دلتن ۳تاشون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
هی فکر میکردم دوقلویی عزیزم خدا بهت ببخشه دکترتون کی بود که سه روزه انتقال داد ؟تهرانین؟

بله عزیزم فروتن تو بیمارستان بهمن🌷🌷

منم مام پانکچر شدم، راضی بودم، همه چیزش عالیه، پارسال شیراز پانکچر شدم هیچ جنینی واسم تشکیل نشد اما ...

عزیزم هزینه پانکچر و فریز تو مام چقد شد؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
بله عزیزم فروتن تو بیمارستان بهمن🌷🌷

عزيزم پيش دكتر فروتن هم سزارين ميكني به سلامتي؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرکز ناباروری مام

کجا هستش و چیکار میکنه که مثبت میشه یه توضیحی میدی بیزحمت😗⚘

عزيزم پيش دكتر فروتن هم سزارين ميكني به سلامتي؟

اره خیلی تعریف میکردن از زایمانش ببینم نظرش چیه طبیعی یا سزارین اینبار باید ازش بپرسم

بیمارستانشم نزدیک بهم🌷🌷🌷شما چی همون بهمن زایمانتونه؟

سلام عزیزم دلم. خداروشکر خوبیم همگی   برای بارداری در اقدام و تلاشم😂😂شما چطوری ؟همه چی روبراه ...

سلام عزیزم.

خدا رو شکر.

ما هم خوبیم.

به نظر همه چیز خوبه.خدا کنه واقعا خوب باشن.

ان شاالله به زودی ، تلاشات نتیجه میده.

منم همسرم رو فرستادم از اسپرم داد.

و اورولوژیست دید ، گفت مثل قبله و فرقی نکرده. اگر بخوای طبیعی بچه دار بشین ، باید حتما عمل کنی ، وگرنه لازم نیست و مشکل و خطری نداره.

منم بهش گفتم ولش کن پس فعلا.

بعدا باید هی جلوگیری کنیم ، هم مراقب باشیم و ....

ب شوخی بهش گفتم تو پسر زایی ، طبیعی باردار بشیم شک نکن باز پسره ، 

فعلا ک بیخیال شده .

فقط گیر داده بریم جنین هامون رو تعیین جنسیت کنیم ببینیم اصلا دختر توشون هست. خخخخخخ

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره خیلی تعریف میکردن از زایمانش ببینم نظرش چیه طبیعی یا سزارین اینبار باید ازش بپرسم بیمارستانشم ن ...

دكتر فروتن عاليه بيمارستان بهمنم كه خيلي خوبه 

من شايد دكترمو عوض كنم چون واقعا دكتر عابدي سرش شلوغه و وقت زياد نميزاره 

اگه يه درصد باهاش بمونم حتما پيش خودش و بهمن انجام ميدم 

ولي فعلا دنبال يه دكتر خوبم كه وقت زياد بزاره 

انشاالله شما به سلامتي زايمان كني و دختر گلت رو سالم بغل كني