2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
ان شاالله ان شاء الله ان شاء الله  همیشه دعا میکنم براش کلی بچه شیر به شیر قسمتش بشه بیاد اینج ...

😭😭😭😭خداي من ميشنوي دعاهاي اين دوستامو؟ خدا اينا منو نه ميشناسن نه تا حالا ديدن، با مهربوني برام اينجوري دعا ميكنن، تو كه خداي مني و منو ديدي زندگي و تنهايي و درد هامو غصه هامو ديدي چه طور ممكنه كمكم نكني و دعاهاي خير رو برام مستجاب نكني؟؟؟ 😭

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سیکلوژست خارجی، به سختی از داروخانه ابن سینا گیر آوردم، چون اونجا هم پرونده داشتم به زور بهم دادن

زینب جان منم ایرانی گرفتم یعنی دکتر تاکیدی نکرد که خارجی باشع اشتباه کردم؟ برم خارجی بخزم؟ من دکترم گفته تا سه روز اول امپول پروژسترون و از روز چهارم روزی سه تا شیاف 

سلام دوستان کسی اطلاع داره که درد واژن تو بارداری طبیعی یا نه؟من هفته30 الان از دیشب دردم کم بود امش ...

نگران نباش عزیزم درد واژن و کشاله ران و تیر کشیدنا طبیعی عست من از ماه هفت داشتمشون اما به دکترت هم بگو

عزیزم برا بحث انعقادی میدن....  خون رو رقیق میکنه.....  مشکل انعقادی داشتی یا روتین دکتر ...

نه عزیزم مشکلی ندارم من کم خونی دارم مینور هستم و دایم اسید فولیک استفاده میکنم حتی دوران غیر بارداری 

بارداری اولم هم طبیعی بود چیزی استفاده نکردم حالا دیگه نمیدونم چرا انوکسان و داده اونم هر روز

عزیزم کلا روال عادی تغذیه خودت رو داشته باش  عین بارداری بچه اولت😉😉😉😉

ممنون عزیزم

والا بارداری اول و که اینقدر عادی بود که اصلا فکر نمیکردم باردارم گاهی یادم میرفت 😂😂

عزیزم سیتو مگال ویروس igg‌ش + هست جای نگرانی نیست....  مهم اینه igm منفی هست....  اون یک ...

وااای مرسی آناجون خیالم راحت شد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
عزیزم آزمایشات رو دیدم، نه اونها شامل سرم ivig نمیشه عزیزم

واای خداروشکر ممنونم عزیزم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
زینبی رو منشن کنی فکر کنم بیشتر بدونه. راستش نمیدونم کدوم دکتر انجام میده. الان کی باید بری پیش عارف ...

اول دی ... ولی سرچ کردم فهمیدم شانگهای چیه اگر بشه با دوز کم دارو بگیری و تخمک داشته باشی توی چتد مرحله پانکچر میکنند اینو دکتر قبلیم پیشنهاد داده بود ولی اسمشو نگفته بود

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
آمپول gcsf داشتی؟  من لرز چند روز بعدش داشتم و کلا بدنم یخ میشد لک هم روز انتقال دیدم ولی یاد ...

زینبی جون برای لرزت چیکار کردی؟دارو مصرف کردی؟