2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

@تورک_آنا    آناجون شما اطلاعاتی راجع به مشکل من ندارین؟

خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه.تازه داشتم با این کنار میومدم که بعدا احتمال سقطم بالاست و حالا به فکرش نباشم اگه خدا بخواد میمونه واسم که دکتر گفت اصلا نمیتونی باردار بشی😭😭 از اونروز نمیدونم چطور گذروندم.حالا تو فکرم با یکی دو تا دکتر دیگه مشورت کنم مثل احمدی،کلانتری یا افلاطونیان.واسم دعا کنید هیچکس خبر نداره مشکل داریم تا الان فقط پیچوندم اما از این به بعد دیگه نمیدونم چکار کنم ۶ ساله ازدواج کردم

شده در جمع بخندی در دلت غم باشد؟! من به غمگین ترین حالت ممکن شادم😔 یا امیرالمومنین کارمو سپردم دست شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم انشالله به خیرو خوشی بگذره گلم،میگم لیانا جون به نظرت اب زرشک خوبه یا بد؟مادرشوهرم فرستاده ...

نوش جونت عزيزم 

ببين اب زرشك و اب انار فكر ميكنم رقيق كننده خون هستش 

من كه خونريزي داشتم رفتم بيمارستان كم خونم شده بودم 

ماما اونجا گفت چيزاي مقوي بخور بعد من چون همش استراحت بودم آب انار روزي نصف ليوان ميخوردم  اونم ملس كه خون تو پاهام لخته نشه 

آب زرشك رو زياده روي نكن به نظرم باز از دكترتم بپرس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزدلم آهو جونم ممنونم ازت که برام ذوق داری و به فکرمی 🥰🥰🥰خدا از دهنت بشنوه عزیزم،شرایط رفتن به ...

مونا جون یکم نشاسته بریز تو اب هر دو ساعت یه قاشق مربا خوری همونجور که دراز کشیدی بخور....پاهاتم حتما بالشت بزار زیرش....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره عزیزم انشالله به خیرو خوشی بگذره گلم،میگم لیانا جون به نظرت اب زرشک خوبه یا بد؟مادرشوهرم فرستاده ...

فقط واسه كم خوني گوشت گوسفند و ماهيچه بخور همراه قرص آهنت حتما يه پرتقال بخور كه به جذب آهن كمك ميكنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه میرفتم زیر پتو یا کولر رو خاموش میکردم

زینبی جون درجه حرارت بدنتم بالا بود؟

اگه کسی بعد انتقال تب و لرز داشت چیکار کنه بنظرت؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
زینب جان من الان استرادیول روزی دوتا  ا اس اس شبی یکی اسید فولیک امپول پرژسترون روزی دوتا ا ...

عزیزم شما انتقال دادی؟ببخشید میپرسم مشکل شما چی بود؟دفه اولتونه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
نگران نباش عزیزم درد واژن و کشاله ران و تیر کشیدنا طبیعی عست من از ماه هفت داشتمشون اما به دکترت هم ...

عزیزم نت زدم اکثرا داشتن دکترم پرسیدم منشی می گ تلفنی جواب نمیده می خوای بیا مطب🙄از چند نفرم پرسیدم می گن درد استخوان واژن داشتن 

سلام بچه ها

من امروز صبح شیر خریدم که تاریخش هم مال دیروز بود. بعد یک لیوان خوردم احساس کردم خیلی بوی تندی میداد. فکر کردم من حساس شدم بعد به همکارم گفتم بو کرد اونم گفت آره... بویی مثل وایتکس میداد! 

احساس کردم حالم داره بد میشه. بعد از نیم ساعت بالا آوردم... ولی نگرانم به بچه هام آسیب بزنه؟! توی نیم ساعت جذب شده یه مقدارش دیگه حتما

فدات عشقممممم.....  جینگولی چطوره؟  فکر کنم زایمان کردی درسته؟؟؟

شکر عزیزم فسقلی هم خوبه،،، زایمان نکردم خداکنه موعود زایمانم زودتر برسه چشم انتظار گل دختری هستیم فعلا هفته ی ۳۰ هستم 

ولی دست و پاهام ورم دارن دور چشام هم همینطوره  😣

یه سوال دارم ننه چند هفته ای هست متوجه سکسکه دخترم میشم هفته ای دو سه بار تکرار میشه ربطی به غذا خوردن منکه نداره این سکسکه کردنش ؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم شما انتقال دادی؟ببخشید میپرسم مشکل شما چی بود؟دفه اولتونه؟

بله دیروز انتقال دادم بار اول

ما مشکل بارداری نداریم دوبار هم طبیعی باردار شدم چون مینور هستیم خواستیم pgdکنیم که با روش ای وی اف انجام میشه

عزیزم نت زدم اکثرا داشتن دکترم پرسیدم منشی می گ تلفنی جواب نمیده می خوای بیا مطب🙄از چند نفرم ...

خب پس نگران نباش منم گفتم که از ماه هفت داشتم وحشتناک باز باز راه میرفتم تازه من دانشجوی اشد هم بودم بساطی بود روزای دانشگاه🤦🏻‍♀️😂😂

سلام دوستان کسی اطلاع داره که درد واژن تو بارداری طبیعی یا نه؟من هفته30 الان از دیشب دردم کم بود امش ...

عزیزم من کلا چند وقته اینطوری هستم مخصوصا وقتی بشینم بیشتر ازیت میشم ،،،اگر نگرانی و دردت بیشتر شذه دکتر برو حداقل خیالت راحت میشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸