2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
قبل اينكه واتساپ از كار بيفته ما گروه داشتيم براي آندو خانمهايي هم بودن كه مادر بودن ولي هنوز گرفتار ...

چرا مشكل ندارم خب طبيعيه كه بسيار موضوع سنگين و وحشتناكيه ولي واقعيتش اينه كه بي بچه بودن براي ما وحشتناك تره خدا بهم رحم كنه راستش همسرم ميگه از كجا معلوم بچه خود ادم خوب از اب دربياد مهم تربيته نميدونم خيلي تحت فشارم از اونور هم از لاپارا ميترسم

...
سلام دوستان من روز ۸ انتقالم  من صبح تو خواب ک بودم یهو شکمم و رحمم جمع شد دوباره شل شد قشنگ ...

عزيزم من اگه همچين اتفاقي برام بيفته اولين فكري كه ميكنم اينه كه جنينا دارن خودشونو ميچسبونن به رحمم واسه همين رحم همچين واكنشي نشون داده

انشالله كه هفته ديگه خوش خبر مياي اينجا🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم مرسی...دوباراول که ظاهرا همه چی خوب بود هر دوبار سه تا جنین انتقال دادن منفی شد..بار سوم ...

عزیزم انشالله که مثبت شی فدات😘😘

من هم چندبار انتقال انجام دادم منفی میشد تا پارسال بازهم تخمک کشی کردم از 20تا جنین 5تا جنین بلاست شدن اینبار رحمم گرم میکردم چون رحمم سرد بود که جنینها به دیواره رحم نمیچسبیدن...از روستا 1کیلو عسل 100%طبیعی گرفتم 400هزار پولش شد 1ماه قبل انتقالم واژینال کردم هرشب سیاه دونه هم جدا با عسل میخوردم دم نوش هم همینطور تا رحمم کاملا گرم شده بود اینها دستور یه پروفسور طب در کرمانشاهه این پروفسور عرب هستش بعداز انتقال سریع لانه گزینی میکردن یعنی روز 6 انتقالم بی بی چکام هاله مینداخت اما متاسفانه به خاطر اینکه اسپرم همسرم ضعیف بود نمیتونستن رشد کنن وباعث سقط میشد....امیدوارم که به زودی باردار شی😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
يعني من اميدوارم اگه يكي باردار بشم بعدي را طبيعي بشم برا همون تو اين اولي خيلي نميخوام زرت و زرت بر ...

خيلي ها بعد بارداري اول سريع دومي رو حامله شدم انشالله كه ما هم جزو اونا باشيم😊

سلام دوستان من روز ۸ انتقالم  من صبح تو خواب ک بودم یهو شکمم و رحمم جمع شد دوباره شل شد قشنگ ...

سلام عزیزم ن انشالله که اینطور نیست منم همش احساس فشردگی و انقباض توی رحمم دارم برو ی تسبیح صلوات بفرست و ی جزء قران تا ارامش پیدا کنی انشالله ک خدا خودش کمک میکنه☺

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
عزيزم من اگه همچين اتفاقي برام بيفته اولين فكري كه ميكنم اينه كه جنينا دارن خودشونو ميچسبونن به رحمم ...

نمیدونم بخدا گیج شدم...اخه اولین باره تو عمرم همچین حالتی بهم دست داد...ان شاءالله ک همینطور ک شما میگین باشه😔😔

تا خدا هست زندگی هست...

خدانکنه عزیزم. انشالله که اونا دارن رشد میکنن😍😍😍

منتظر خبرای خوبت هستم😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خيلي ها بعد بارداري اول سريع دومي رو حامله شدم انشالله كه ما هم جزو اونا باشيم😊

انشالله، براهمون حواسم خيلي ب اهدا ميره همش ميگم يكي بگيرم اصلا ببينم چي ميشه اگه مثبت شد انشالله اونوقت اون نيني عشق منه خب بعدش بازم اقدام ميكنم

...
ميتونم بپرسم چرا؟ يعني از رويان راضي نبودين؟

فقط چون تيمي كار ميكنن من خوشم نمياد 

سلام عزیزم ن انشالله که اینطور نیست منم همش احساس فشردگی و انقباض توی رحمم دارم برو ی تسبیح صلوات بف ...

همون صبح ک اینطور شدم بلند شدم ی عالمه آیت الکرسی خوندم..ان شاءالله ک خدا خودش نگهدارشون باشه

تا خدا هست زندگی هست...
انشالله، براهمون حواسم خيلي ب اهدا ميره همش ميگم يكي بگيرم اصلا ببينم چي ميشه اگه مثبت شد انشالله او ...

واقعا بچه اول براي ما مثل يه منجي ميمونه

من همش به ني ني تو دلم ميگم مامان تو رو به خود خدا به دلم بچسب و منو نجات بده منم قول ميدم هركاري از دستم بربياد براي خوشبختيت بكنم 😢

ممنون عزیزم...ان شاءالله❤

فدای تو سعی کن یبوست نگیری

فقط چون تيمي كار ميكنن من خوشم نمياد 

گير من فقط جنين شناسيه اصلا دكترش مهم نيس برام فقط ميخوام بخش جنين شناسي تجهيزات كامل داشته باشه چون مشكل هميشه جنين ضعيف هست

...