2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
بارداري درمان آندو نيس فقط يه مدت متوقفش ميكنه عزيزم شاااايد اگه جز خوش شانسها باشيم ديگه عود نكنه ...

بله خفيف تشخيص دادن ولي گير من بيچاره اينجاس ك اين تخمكام افتضاحه كيفيتشون جنين ها ضعيف در ميان همه، خب ميگن خيلي تاثير مثبت داره تو جمع شدن و خشك شدن و كوچك شدن اندو يهني نه ماه پريود نميشي همه ي باقالي آندويي ميخشكن كوچيك ميشن، خيلي شدتش كاهش پيدا ميكنه گويا، ولي خب بايد در اون حدي نباشه كه مانع بارداري بشه

...
بله خفيف تشخيص دادن ولي گير من بيچاره اينجاس ك اين تخمكام افتضاحه كيفيتشون جنين ها ضعيف در ميان همه، ...

قبل اينكه واتساپ از كار بيفته ما گروه داشتيم براي آندو خانمهايي هم بودن كه مادر بودن ولي هنوز گرفتار اين آندو لعنتي اما خب خدارو شكر طعم مادر شدن رو چشيده بودن نهايت تا يائسگي دارو ميخورن و بعد هم خلاص

ما الان گيرمون بچه است خدا رحم كنه بهمون

به نظرم اگه با اهدايي مشكلي نداري الكي با اين داروها بدنت رو داغون نكن همين داروهاي پانكچر به سدت براي آندو خطرناكه

تا آندوت خفيف سعي كن زودتر مادر شي

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم منظورشون از عوامل محیطی آلودگی اتمی و ... باشه 

دقیقا همینه 

جنین تو مراحل اولیه چون خیلی توسط لایه های عمیق بدن احاطه شده رسما به این راحتی تحت تاثیر محیط نیست

فقط محتوای ژنتیکی جنین و بعد محیط شیمیایی رحم از نظر ضخامت و مولکولی اهمیت داره

پس شمام پانكچرتون رويان بوده، به سلامتي انشالله، شكّي نيس خدا نظر ميكنه مهربون تر از اين حرفاس، منم ...

سلامت باشي عزيزم به نظرم رويان هم بد نيس

اما اگه بازم مجبور باشم برم براي پانكچر خدايي نكرده ميخوام نصر يا اقصي رو انتخاب ميكنم

بارداري درمان آندو نيس فقط يه مدت متوقفش ميكنه عزيزم شاااايد اگه جز خوش شانسها باشيم ديگه عود نكنه ...

حالا دکتر  من می‌گفت بارداری درمان هست برای آندو 

میگفت دیدی قدیمیا میگن هر کی درد پریود داره باردار بشه خوب میشه، به خاطر باز شدن ندول های ملتهب اندو هست

البته منظورش آندومتریوزی بود که اجازه بارداری بده

منم منتظرم ببینم اون دردهای کشنده بعد از زایمان چه مدل میشن، رسما روز اول و دوم پریود به فنا میرفتم 

حالا دکتر  من می‌گفت بارداری درمان هست برای آندو  میگفت دیدی قدیمیا میگن هر کی درد پریود ...

زينب جون در صورتي بارداري درمان آندو كه چندتا بچه پشت سر هم بياري مثل قديميا😂كه به آندو اجازه نفس كشيدن ندي نه با يه بچه

بله عزیزم بارداری پوچ علتش معمولا مشکلات کروموزومیه که میتونه ناشی از ضعف تخمک و یا اسپرم باشه البته ...

نمیدونم والا مورفو شوهرمم صفر بود تو ابن سینا بهمن که میکرو کردیم ۱ بود تعدادشم خیلی کم بود ۸ میلیون 

از آندومتریوز متنفرم خیلی اذیتم میکرد

منم متنفرم

از تمام زندگيم افتادم زينب جون من يه دختر شاد و اكتيو بودم سركار ميرفتم دانشگاه ميرفتم با دوستان بيرون ميرفتم از وقتي آندوم وحشي شد و خوردم به ناباروري خونه نشين شدم بماند كه چه دردايي كشيدم 

اما خدارو شكر بهد عمل واقعا دردام كم شد فقط خدا بهم يه ني ني سالم و صالح هم بده در كنار همسرم ديگه هيچي نميخوام

بله گلم پرد خیلی فرق داره کی گفته سرخود بخور عوارض نداره  خواستی تو pv بهت میگم که بدون تجویز ...

والا یه جور یکی بهم گفت سرخود یخور خیالت راحت شه منم والا ترسیدم گفتم حالا این دفه با همون سرم دکتر پیش برم 

حالا دکتر  من می‌گفت بارداری درمان هست برای آندو  میگفت دیدی قدیمیا میگن هر کی درد پریود ...

انشالله كه براي شما ديگه عود نميكنه يا وحشي نميشه ولي خيلي جديش بگير و حتما تو ابن سينا بعد زايمان تحت نظر باش