2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
منم متنفرم از تمام زندگيم افتادم زينب جون من يه دختر شاد و اكتيو بودم سركار ميرفتم دانشگاه ميرفتم ب ...

ان شاالله که مامان شدی عزیزم 🤲 🤲 🤲 🤲 و دوباره هم اکتیو و شاد ادامه میدی

یکی از دلایل تنفرم همین داروخوردن دائمی هست تا یائسگی، بعید میدونم زیر بارش برم، طب سنتی میرم ولی داروهای هورمونی اندو رو نمیخوام 

ان شاالله هر دو بعد زایمان دیگه آندومتریوزمون خاموش میشه از دستش راحت میشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که مامان شدی عزیزم 🤲 🤲 🤲 🤲 و دوباره هم اکتیو و شاد ادامه میدی یکی از دلایل تنفرم همین ...

الهيييييييي آمين🙏🙏🙏🙏انشالله كه هركي آندو داره از شرش راحت شه و زودتر درمان قطعيش كشف بشه

زينب جون خيلي ها با آندو سن كم و مجرد هستن كه واقعا خيلي براشون ناراحتم واقعا از خدا شفاي كامل ميخوام براي هممون

منم به اميد خدا بعد مامان شدنم ميخوام هوميوپاتي رو امتحان كنم تو ني ني سايت بعضي خانوما جواب گرفتن ازش

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
امضات خیلی جالبه خودتم کوردی؟ منم کوردم ایشالله خداقسمت کنه یه نسل دیگه موزیسین تحویل بدی

فدای تو عشقم💜 انشالله همه دامنشون سبزشه الهی امین🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

سلام دوستان من روز ۸ انتقالم 

من صبح تو خواب ک بودم یهو شکمم و رحمم جمع شد دوباره شل شد

قشنگ سه بار اینجور شدم 

مث ی بادکنک ک هی بادشو خالی کنی دوباره بادش کنی 

خیلی ترسیدم 

انگار یکی با دو دست رحم و شکممو فشار میداد و ول میکرد

میگم نکنه جنینا از بین رفتن😭😭😭😭😭

تا خدا هست زندگی هست...
حالا دکتر  من می‌گفت بارداری درمان هست برای آندو  میگفت دیدی قدیمیا میگن هر کی درد پریود ...

يعني من اميدوارم اگه يكي باردار بشم بعدي را طبيعي بشم برا همون تو اين اولي خيلي نميخوام زرت و زرت برم پانكچر و اين هورمونا رو وارد بدنم كنم و بعدشم بگن جنين ضعيف و ال و بل و نشد

...
ممنون باشه همینکار رو میکنم

زینب جان برای من استرومارین خارجی نوشته ولی پیدا نکردم بنظر شما مشکلی داره ایرانی مصرف کنم؟ ضمنا به من گفته از روز سوم پریودم داروهامو رو برای انتقال شروع کنم من یکشنبه شب ساعت 11پریود شدم دیگه یکشنبه رو حساب نکنم؟ 

عزیزم مبارکه مامان خانوم.....  اسمتو دیدم ذوق کردم....

مرسی عزیزم😘😘😘

برا خودمم هنوز یه معجزه س😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
گلم اگر تاکید کرده هر دو رو باید انجام بدی

خیلی ممنون بابت جوابدهیت .اما چیز خاصی نگفتن فقط بعد انتقالم دفترچمو رسوندن دستم ک گفتن این دوتا ازمایشو دکتر نوشته انجام بدی بهر حال من اولیشو انجام میدم و میپرسم از مرکز واسه انجام دومیش ک لازمه یا ن

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍