2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام به همه من امروز اومدم پیش دکترم گفت پری شدی از ۳ پری قرص جلوگیری نوشت برام با اسپرین و فولیک گف ...

مامان ماهک جان من و شما تقریبا پانکچرمون با هم بود.منم الان روز چهار پری هستم.دیروز رفتم پیش دکتر.برا من داروهای سیکل انتقال رو شروع کرد.بهم استرادیول و آسپرین داد.چرا برا شما دوباره قرص جلوگیری نوشته؟؟؟؟

به به عزیززززززم.....  مبارکت باشه خانومی....  به سلامتی بغلشون کنی....  عزیزم پری ...

ممنون عزیزم.

خودمم حس میکنم همون ۱۲ روز یکبار کافیه و شیاف رو باید قطع کنم.

ولی سه چهار روز یک روز درمیونش کردم ، بعد زیر دلم درد میگرفت و ول میکرد ، منم ترسیدم باز کردمش هر روز.

پرولوتونمم ۵۰۰ هست .ولی ۳ تا دیگه بیشتر ندارم‌و کلا هم پیدا نمیشه دیگه.

من فکر میکردم ک کلا اسید فولیک نمیدن ، پس در مواردی میدن.

راستش من جز igGام هیچکدوم مشکلی نداشت آزم. البته پای وان رو نداده بودم.

قبل از آز ، رفتم با طرازی ویزیت شدم ، بعد سقطم ، گفت غلظت خون داری. نمیدونم از کجا گفت.

ب ۶ و ب ۱۲ دادن قبل انتقال و بعدم آنوکسا.

حس میکنم آنوکسا رو دارم الکی میزنم.

چون حتی iggرو هم طرازی نگفت بده، خودم سرخود آزشو دادم.

شما سر پسرتون هم داشتین آنوکسا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شکر.....  خوبیم.....  بچه هام خوبن.....  گل دختر و پسرت چطورن؟  دیگه ح ...

خدا رو شكر عزيزم كه شما هم خوبيد ، واقعا حسابي عيالوار شديم همسرم هم به هيچ وجه بي خيال بچه سوم نميشه به خودش باشه همين الان سومي رو ميخواد . 😍😍😍

واقعا خدا رو شكر داره كه همسرم كمك ميكنه چون خودم هم از بعد از عيد بايد برم سركار ديگه اگر كمك نداشتم خيلي سخت ميشد .

مباركت باشه ماماني😍مثبت شدن تو با انتقال منه 😍😍

سمانه جون شما هم توو سیکل انتقالی؟؟؟

من روز چهار پریودم،استرادیول و آسپرین و متفورمین و اینوفولیک میخورم.

شما چه داروهایی مصرف میکنی؟؟؟تهران هستی؟

ممنون عزیزم. خودمم حس میکنم همون ۱۲ روز یکبار کافیه و شیاف رو باید قطع کنم. ولی سه چهار روز یک روز ...

عزیزم بله من سر پسرمم انوکسان داشتم از روزی که فهمیدم باردارم.... 

چون مشکل انعقادی قبلا مشخص شده بود و ده بارم باردار بشم باید هر سری بزنم.... 

عزیزم حتما یه مشکلی دیده گفته غلظت خون داری.... 

به نظرم بزن نگران نباش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شكر عزيزم كه شما هم خوبيد ، واقعا حسابي عيالوار شديم همسرم هم به هيچ وجه بي خيال بچه سوم نميش ...

والا من توان بیشترشو ندارم خدا به هر کی توانشو داره بازم بده.... 

همین دو تا وروجک رو در حد توانم بتونم بزرگ کنم خدارو باید روزی هزار بار شکر کنم..... 

انشالله برا شما باب دلتون بشه عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من توان بیشترشو ندارم خدا به هر کی توانشو داره بازم بده....  همین دو تا وروجک رو در حد تو ...

ممنون عزيزم ان شا الله خدا اول به همه كساني كه بچه ندارن و در انتظار فرزند سالم و صالح هستن عطا كنه به ما هم اگر صلاح دونست يك فرشته ديگه بده اگر هم نه كه براي همين دو تا روزي هزاران بار هم شاكر باشم كمه . 

زينبي جون من امروز صبح انتقال داشتم اول از همه از تو و بقيه خواهرام التماس دعا دارم بعد هم چند تا سو ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکه

ان شاالله که مامان شدی 

گلم اینجا و اونجا رو نگاه نکن درست تجویز کردن خیالت راحت

منم فقط روزی دو تا شیاف داشتم و 4 تا استرادیول و آسپرین، فقط موقع لکه بینی که 8 روز بعد از جواب مثبت بود یه مدت آمپول زدم

اون ترشحات رو اصلا توجه نکن چون به خاطر اسپکلوم هست و آمپول نیاز نداره

بعد هم اگر خدای نکرده لک دیدی دو تا آمپول باید زد ها، مطمئنی نوشته سه تا آمپول همزمان؟ 

عزیزم میدونم مهیا جون همیشه کتک لازمه یه لحظه فکر کنم جوگیر شده بود داشت حرفه‌ای خوب خوب میزد....&nb ...

ان شاالله ان شاء الله ان شاء الله 

همیشه دعا میکنم براش کلی بچه شیر به شیر قسمتش بشه بیاد اینجا بگه یکی بیاد کمکم بچه هام نمی‌ذارن بخوابم، دسشویی برم، غذا بخورم😍😍😍😍

🙈🙈🙈 زينب جان پُست بالا م رو ميخوني؟؟

در این حد دیگه بهت حق نمیدم😬😬😬😬🍳🍳🍳🍳

عزیزم محیا جان چند بار گفتم جنین یا تخمک اهدایی باعث هیچ نوع مقاومت بدنی نمیشه

من بودم حتما اون آزمایش های هورمونی رو میدادم ببینم اگر هورمون مردانه بالا هست، حتما بی وقفه لاپرا میکردم 

و بعد حتما تو شهر تهران یکی از جاهایی که خودم راحت بودم پانکچر، و اصلا و ابدا به اهدایی حتی فکر هم نمیکردم 

عزیزم اگه مجبوری بری فرنگی جلوی توالت فرنگی زیر پاهات چهارپایه بذار مدل ایرانی رو شبیه سازی کن یعنی ...

مرسی گلم آره باید همین کارو کنم، چند وقت دیگه شکمم بزرگ میشه نمی دونم چی کار کنم😣😣😣😁😁😁

وای اره امروز ک رفتم رویان حس کردم سرفم بیشتر شد کلا هوا الودس کلی هم دارو گیاهی خوردم افاقه نکرده ه ...

پس همونه، اون بخور تو فضای خونه رو زیاد انجام بده 

ولی نگران اون کنجد ها نباش، محیط رحم عین عسل میمونه برای کنجد و کلی چسبناک هست نمیذاره جایی فرار کنه😉😉😉😉

والا من توان بیشترشو ندارم خدا به هر کی توانشو داره بازم بده....  همین دو تا وروجک رو در حد تو ...

سلام اناجون من بعد مدتها اومدم ودیدم که شما هم هستین 

منو یادتون هست پارسال شهریور انتقال داشتم و دوقلو باردار شدم بعد یه قلو ریداکت کردم یادمه اومدم بهتون گفتم برام دعا کنید گفتید الان  بچه شیر میدی و از خدا میخایی بهترین راهو تو مسیرت قرار بده واقعا هم اینجوری شد برام .از همون موقع همه چیو سپردم به خدا و خداروشکر میکنم خودش همه مشکلاتم به بهترین روش ممکن حل کرد من فقط تلاش خودمو کردم ...شرایطم خیلی سخت بود همسرم کنارم نبود فشار خون بارداری داشتم پرواز برام سخت بود ولی خدا کمکم کردماه هفت بودم اومدیم آلمان و دختر کوچولومم اینجا بدنیا اومد ...قبللا بهتون گفته بودم که ندیده خیلی دوستت دارم😍😍

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم