2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفه قبل پردنیزولون داشتم اتفاقا که قلب تشکیل نشد بعید میدونم زرنانی اشتباه بکنه در این موارد

تشکیل نشدن قلب رو نمیدونم. ولی اونجور که به منطق نزدیکه تو ماه های اول بدن به عامل خارجی واکنش نشون میده بعد که باهاش آداپته بشه احتمالش کمه که چیزیو پس بزنه البته استدلال شخصی من هست بر اساس شرو و قطع پردنیزوادن 

الهام جون شما کجایین مگه؟ چیکار کنم انگار ویار فضولیم گرفتم🙈🙈🙈

عزیزم راحت باش هرسوالی داشتی بپرس من ایتالیا هستم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
تشکیل نشدن قلب رو نمیدونم. ولی اونجور که به منطق نزدیکه تو ماه های اول بدن به عامل خارجی واکنش نشون ...

نه عزیزم ته داستان ایمنی تو ایران دکتر زرنانیه مرجع و صاحبنظره ایشون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها امروز دهم انتقالمه از دیشب دردای پریودی دارم الانم رفتم دستشویی خیلی کم لک دیدم اونم رنگش قهو ...

جنین داره تلاش میکنه واسه لانه گزینی بهش عشق و انرژی مثبت بده انشالله که برات میمونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم پس حسابی کدبانوی هستی برای خودت آره غربت سخته خیلی  خیلی مراقب باش بعدش افسردگی بعد از ...

تشکر عزیزم نظرلطفته 🌹

اره گلم نظرخوبی دادی بهش فکر نکرده بودم حتما حرف میزنم تا بعدا کلاهامون تو هم نره 

نه عزیزم..فقط یه احتمال داد دکتر..ده هفته م.معلوم نیست هنوز 😍😍😘

مهم سلامتیش هست 😍 دختر پسر هردوتاش یکی هستن ! 

برای منم احتمال داده بودن گفتن شبیه دختره که همونم شد 😆

پس شما هم رفتی تو سیکل پانکچر.ذخیرم 1.6 هست.قبلا میکرو کردی یا اولین باره مشکت چیه؟

بار اوله بارداری هم طبیعی داشتم سقط شده ذخیرم پایینه همسرمم یکم مورفولوژی مشکل داره

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
ببین یه روشی هست به نام روش شانگهای برای ذخیره پایین هاست. من دقیق نمیدونم چی به چیه اما ظاهرا آمار ...

انشاالله نمیدونی کدوم دکتر اطلاع داره یا انجام میده حالا خودمم سرچ میکنم

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
عزیزم گل دختری رو بهت تبریک میگم 🌹❤️

مرسی عزیزممممم🥰😍😘

جالبه دوتامون دختر داریم علائممون زمین تا اسمونه😁😁

ما باید نمونه دوتا مادردختری باشیم که اصلا نمیشه از رو علائم و ویار گفت دختره یا پسر😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام من هفته پیش انتقالم منفی شد دکترم گفت چون رحمت تک شاخ بوده نگرفته و رحم اجاره کن،کسی اطلاعی راجع به این مورد داره؟ مگه نمیگن رحم تک شاخ بعدا ممکنه باعث سقط و زایمان زودرس میشه پس چرا حالا به من اینطور گفت؟😕 به اصرار خودم قراره باز این ماه انتقال بدم😔

شده در جمع بخندی در دلت غم باشد؟! من به غمگین ترین حالت ممکن شادم😔 یا امیرالمومنین کارمو سپردم دست شما