2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام خانمای عزیز، صبحتون بخیر و شادی ی. سوال: بعد از انتقال مهمه که از توالت فرنگی استفاده بشه؟ اگر ...

عزیز توصیه میشه اما بودن خیلیا ایرانی استفاده کردن و مامانم شدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون خوبی .بچه های گلت خوبن.بدون که دعای خیر مارو همراهت داری.من که هرروز میام به این تاپیک سر می ...

فدات عزیززززززم.... 

فقط میتونم بگم منم بهترینارو برا تک تکتون میخوام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوبی خواهرررر انشاله که آرامش به زندگیت برگشته باشه و حال خودت و همسرت و بچه ها روبراه روبراه ...

فدات عزیزممممم.....

شکر....

انشالله به موقع همه مشکلات حل میشن..... 

دلم به دعاهاتون قرصه.... 

مرسی عزیزممممم🥰😍😘 جالبه دوتامون دختر داریم علائممون زمین تا اسمونه😁😁 ما باید نمونه دوتا مادرد ...

زدی به هدففف ننه جان دقیقا همینطوره نمیشه از رو علایم گفت دختر یا پسره مثال منو تو 😆 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سه روزه بود چراشیافو اسپرینوقطع کنم؟ 

نه شیاف و امپول و اضافه کن وقتی خونریزی شد

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام آنا جان.من از سال پیش وارد این تاپیک شدم.منم دوبار برا آی وی اف اقدام کردم ولی وسط راه کنسل شده ...

عزیزم ما والا کلکسیونر بودیم..... 

ایمنی، انعقادی، اسپرم، آندومتریوز و..... 

صفحه اول مراحل درمانمون هست..... 

دخترمو با سومین میکرو خدا بهمون داد و پسرمم اشتانیتون بود..... 

بچه ها تو رو خدا ببخشید من هی موضوع تاپیک رو منحرف می کنم قول میدم دیگه زیاد حرف نزنم در مورد این مو ...

عزیزم من چند باری دیدم دوستان یه چیزایی گفتن اما خودم نتونستم چیزی بگم چون دقیقا در جریان نیستم اما فقط میتونم بگم اینجا خونمونه پس راحت باش و هر حرفی داری بگو..... 

ما تو هر شرایطی کنار هم هستیم.... 

عزیزم حتما پیگیری کن برا اونا ده بارم بری فرقی نداره این بدن خودته داره داغون میشه..... 

اره واقعا برای همین میخوام بیام یکی از مراکز معتبر تهران ولی موندم بزارم بهار یا همین زمستون راه بیفتم غریبی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

فدات عزیززززززم.....  با همین دعاها دلم قرصه!!!!!  خیلی بهشون نیاز دارمممممم....  ...

قربون دل مهربونت همه ما مامانای منتظر دعا گوت هستیم ایشالله غم نبینی مامان گل

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام لیانا جون خوبی نی نیهات خوبن؟؟😍😍 من رفتم دکتر و سونو کرد گفت دختره🥰🥰🥰 فک کنم برام ازمای ...

عزیزم مبارکه مامان خانوم..... 

اسمتو دیدم ذوق کردم.... 

سلام آنا جان میشه جواب بدی لطفا من قراره برای بار دوم انتقال بدم به دکترم گفتم جنینام رو هچینگ کنه آ ...

عزیزم خوب بستگی داره بعد هچینگ زمان بدن برسه به بلاست یا نه.... 

به نظرم این چیزا رو بسپار به دکتر و جنینشناس....