من میدونم ریاضیم ضعیف نیست و زبانم میتونم نمره بالاتر داشته باشم ولی این حس لعنتی نمیزاره همش مثل خوره افتاده به جونم میگه نمیشه نمیشه نمیدونم بنظرم چطور این حسو نابود کنم و اعتماد به خودمو بیشتر کنم این حس رفیق استرس درونمه میدونم اگه این حس از بین بره من میجنگم و اگه بتونم بجنگم همچی میشه من بهترین میشم فقط خواهش میکنم کمکم کنید و راهنمایی کنید تا نابودش کنم دلم میخاد امتحان بدم معلم برگرد بگه آفرین خود به خودم بگم دیدی تونستی فقط همین خواسته زیادی نیست لطفا کمکم کنید😭نهمم سال مهمیه باید ریاضیمو جبران کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اوه رشته تجربی میخوای بری ک باید زیست وشیمیت خوب باشه ریاضی هم در حد متوسط ولی تو هر رشته ای بری ریا ...
انسانی میخوام برم ولی معدل و نمره ریاضی هم مهمه خوب ریاضی داره انسانی کسای که انسانی میرن ریاضیشون بالای ۱۵ هست ندیدم آدم ضعیف بره انسانی از تجربی سخت تره کار هر کس نیست ادامه دادن این همه حجم و کتاب کسای که تجربی رفتن میگن