2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
مال من سه تا جنین 5 روزه بودن یکیش گرفت اونم قلبش تشکیل نشد کاش اصلا از اول نمیگرفت اونم دردسر سقطو ...

باور کن شانسه مطمنم دفه دیگه پیش نمیاد زود تر برو انتقال☺️هر کی یه سقط پوچ تو کارنامش داره اینقدر زیاد شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم حجم خونریزیم خیلی زیاد شد دارم میرم بیمارستان 😭😭😭😭

عزیزم استرس نده به خودت ...انشاءالله نی نی ات سالم هستند اینجا همه برات دعا میکنیم ..انشاءالله هیچ مشکل نیست 🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
نمیدونم والادوستان میگن پنج روزه بهترمیگیره.

با 5 روزه احتمال مثبت شدن البته بیشتره بعضی دکترام میگن جنینی که نتونه تو آزمایشگاه به 5 روزه برسه اصلا مثبت نمیشه و بنابراین ارزش انتقال نداره ولی خب وقتی جنینی رو سه روزه انتقال میدند نمیدونند که اگه بگذارند تو فرایند بلاست موفق میشه یا نه پس انتقال سه روزه دلیل بر مثبت شدن و منفی شدن نیست فقط اینکه هزینه انتقال و دو هفته داروی الکی خوردن از گردن مادر ساقط میشه بعضی دکترام معتقدند جنین ممکنه تو بدن مادر بهتر از آزمایشگاه رشد کنه و سه روزه انتقال میدند میگند جنین رو هدر ندیم بخاطر بلاست شدن

عزیزم کل این فرایند از تخمک کشی و انتقال سعی و خطاست در واقع هیچکس بطور مطلق نمیدونه وقتی جنین رو انتقال میدند چه اتفاقاتی میفته روشهای مختلفو امتحان میکنند تا به جواب برسند چون بدن افراد هم با هم خیلی متفاوته یک فرمول ممکنه واسه یکی جواب بده واسه یکی دیگه جواب نده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
😀😀دوتاپنج روزه؟تغذیه تون چی بود؟چیکارکنم ایندفعه مثبت بشه

سه تا 5 روزه 

مثبت شدن وقتی خوبه که ازش فرزندی نصیب آدم بشه.

مثبت من که الکی بود یجورایی خدا مجازاتم کرد بابت چی نمیدونم 

در مورد تغذیه نمیدونم بهتره از زینب جون بپرسی اطلاعات ایشون خیلی خوبه

ولی دکترای مختلف نظرات مختلفی دارند مثلا دکتر نصر میگه جنین سالم راه خودشو میره و بقیه مسائل حاشیه است

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اااا به منم ازمایشاتو داده هنوز انجام ندادم استرادیولم داد گفت سوم سیکل بیا من فقط ذخیرم پایینه شما ...

ببین یه روشی هست به نام روش شانگهای برای ذخیره پایین هاست. من دقیق نمیدونم چی به چیه اما ظاهرا آمار موفقیتش خوبه. بپرس اینجا و راجع بهش تحقیق کن. ایشالا زودی جواب میگیری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزدلم حجم خونریزیم خیلی زیاد شد دارم میرم بیمارستان 😭😭😭😭

عزيزم حتما بهمون از خودت خير بده 

برات صلوات ميفرستم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷