2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
با این شرایط طبیعی باردار شده.!!؟

بلهههههه

خدا بخواد نشد نداریم😍😍😍😍

من که فکر میکنم مشکل اصلیشون آندومتریوز بوده که عمل کرده و مورفولوژی و تعداد کم اسپرم، و اینکه میگفت قبل از بارداری دومی یه مدت شام رو حذف کرده بودن در حد سالاد و چیزای سبک و همسرشون هم 10 کیلو کم کردن

و در کنار همه اینا بی خیالی و نبود استرس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر بگه جواب آزمایش رو نشونش میدم تاریخش هم مشخصه قبل از عمله. البته خودم نظرم اینه که مثلا" به صورت ...

💪💪💪💪اینم خوبه 

آخه آدم می‌ترسه یه وقت آزمایش گم بشه و دیگه خودت بهتر میدونی المثنی آز اسپرم رو فقط به آقا و با کارت شناسایی خودش میدن

ان شاالله که همه چی درست میشه ولی خب احتیاط هم خوبه 

زینب خانوم اگراندازه فولیکولها15باشه وجنین تشکیل بشه ایاجنین بی کیفیته؟به نظرتون؟

عزیزم راستش با فولیکول 14 طرف iui کرد و دوقلو خدا بهش داد 

اما معمولا آمپول آزاد سازی باید بعد از 18 میلی متر شدن فولیکول تجویز بشه 

مگر اینکه نکته دیگه ایی باشه که من نمیدونم

ممنونم زینب جون فقط گفتن دیگه قرص استرادیول رو قطع کنم بنظرتون اشکالی نداره ؟و اینکه گفتن ۳قلو خطرنا ...

عزیزم حتما یواش یواش قطع کن، یا حداقل زنگ بزن مجدد بپرس

حداقل این مدلی که مثلا هر 3 روز یک عدد قرص کمتر بخور

بله حاملگی 3 قلویی های ریسک هست اما فعلا بهش فکر نکن به صلاحت نیست

نت گردی هم نکن، به موقع اش اگر لازم شد برات ریسک هاش رو میگم ولی فعلا اهمیت نده

ینی چطور میشه عزیزم راهنماییم کنی؟

ببین چون سه قلو داری جفت هر کدوم استروژن ترشح میکنه 

اما حداقل زمان لازم برای کم کردن استرادیول طبق گفته دکترم این جوریه که هر سه روز یک قرص کم کنی

اما باز بپرس ببین خیلی زود نيست؟ اگر نبود حتما یواش یواش کم کن

کلاس بارداری هست هنوز نرفتم ،،فیلم اموزشی دیدم  کم و پیش از جوجه داری سر درمیارم😆چون خواه ...

عزیزم پس حسابی کدبانوی هستی برای خودت

آره غربت سخته خیلی 

خیلی مراقب باش بعدش افسردگی بعد از زایمان نگیری حتما از الان با همسرت در این مورد صحبت کنین

ان شاالله همه چی عالی پیش میره

سلامت باشی عزیزم ببخشید همش سوال میپرسم، برای شما چندتا ذوب کردن چندتاش بلاست شدن؟ آخه برای من 6تا ...

عزیزم مبارکه بسلامتی انشالله،،،به انید خدا مامان دوتا نی نی خوشگل شدی عزیز❤❤❤❤

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم حتما یواش یواش قطع کن، یا حداقل زنگ بزن مجدد بپرس حداقل این مدلی که مثلا هر 3 روز یک عدد قرص ...

ممنونم از این همه لطفت از وقتی که میزاری..❤❤❤❤چشم فعلا فقط ریلکس میمونم تا ببینم خدا چی میخواد.