2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله كه دوهفته ديگه ميري صداي ناز قلبشون رو هم ميشنوي نگران نباش بسپر دست خدا خودش بهترين چيزو ب ...

مرسی عزیزم منم از اول سپردم بخدا.تا اون لحظه باید لحظه شماری کنم 

بچه ها چقدر بعد انتقال میشه بلند شد؟ الان یک ساعت و نیم هست دراز کشیدم 

عزيزم من يك ساعت دراز كشيدم بعد رفتم دستشويي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍😍 ان شاالله که هر چند تا برات خوبه و تا آخر به سلامت میمونه، به رشدشون ...

ممنونم زینب جون فقط گفتن دیگه قرص استرادیول رو قطع کنم بنظرتون اشکالی نداره ؟و اینکه گفتن ۳قلو خطرناکه ایا راسته؟

آخه اشتباه من واقعاً جبران ناپذیره روز 12 انتقال خونریزی گرفتم اون موقع اینترنتا قطع بودش روز 12 و 1 ...

آخی عزیزم میفهممت خدا خودش کمکت کنه دوستم 🥰🥰🥰منم یه بار میتونستم تو یه موقعیتی نباشم ولی جدی نگرفتم و خودمو تو موقعیت قرار دادم و متاسفانه مجبور به کار سنگین شدم و افتادم به خونریزی شدید و درد وحشتناک 🙁🙁 تا چندروز نمیتونستم خودمو ببخشم تا اینکه رفتم دکتر و بهم گفت حکمت خدا اینطور بوده اگر میخواست بمونه میموند دیگه دلم اروم گرفت 😔😔

انشالله عزیزم

استراديول رو تا ٨هفته داشتم من 

بعد بايد به مرور كمش كنه دكتر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم ، تیترش فردا مشخص میشه فقط مثبت و منفیشو تلفنی گفت که منفی بودش من فقط نمیتونم با خودم ک ...

عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن.دوست عزیز پریودی بعد از انتقال برای بعضی از خانمها خیلی شدیده و همراه با دفع لخته هست.حتی من یادمه یکی از دوستانم که با من انتقال داشت و جواب بتاش منفی شد وقتی پریود شد مرتب لخته دفع می کرد حتی یه چیزی شبیه به ساک حاملی هم دفع کرد که اونموقع چون دیگه خیلی مشکوک بود گذاشتش توی شیشه بردش آزمایشگاه که ببینه بافت جنین بوده یا نه.بعد از اینکه کلی هزینه کرد بهش گفتند بافت جنین نیست.وقتی رفت پیش دکترش بهش گفتند داروهایی که برای انتقال استفاده میشه مثل پرژسترون ضخامت دیواره ی رحم رو بالا می بره و طبیعیه وقتی پریود شدی ریزش دیواره و خونریزی شدید تر میشه.

من مطمئنم برای شما هم همچین اتفاقی افتاده.دیگه خودتو سرزنش نکن و انرژیتو جمع کن که انشاالله دفعه ی دیگه حتما نتیجه بگیری

عزیزم آزمایشcbc هست و استرادیول و گاهی هم پروژسترون  گاهی هم سونو می کنن اگر تخمدان ها بزرگ با ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دوست عزیزتبریک میگم ان شالله که سه تاشون صحیح وسالم بیاندتوبغلت.میشه بپرسم چندبارانتقال دادید؟وتغذیه ...

اولین بار بود خانمی.تغذیم مثل قبل ینی همه چیزم مثه قبل بود فقط از پله استفاده نکردم و سنگینی بلند نکردم. خودم ناهار شام پختم ظرفم شستم. ولی جارو نکردم.پیاده رویی هم نکردم.در کل روال عادی زندگیمو داشتم

گلم قسمت اول سوالت رو یادم رفت جواب بدم اگر اون آزمایش ها تو رنج مورد نظرشون باشن انتقال میدن و اگر ...

ممنون عشقم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اشکال نداره حالا یک دفعه این کارو کردی چون محلول در آب هست سریع دفع میشه منم تعجب کردم اگر برای مشک ...

چشم دیگه این کارونمیکنم ممنونم عزیزم برام دعا کن

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍