2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
بچه ها سلاااام، منو سه تا جوجه ی بلاست داریم برمیگردیم خونه❤❤❤ البته اینو بگم که دو بسته برام ذوب ک ...

به سلامتي عزيزم انشاالله بشي مامان دوقلوها 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میفهمم..خیلی ادم میترسه ..منم اوایل لکه بینی داشتم.با گریه رفتم بیمارستان .سونو کردن هماتوم هم ن ...

این قشنگ خونریزیه و دفع لخته و بافت هم دارم ، چمیدونم والا ، خیلی خیلی احساس بدیه خیلی 

قربونت عزیزم ان شالله غربال توهم بخیر و خوشی میگذره😊😊 گفتن ۴ اردیبهشت شما چی؟؟

واسه منو نوشت ٣ ارديبهشت البته طبيعي ديگه من كه سز ميشم ايشالا از اونورم دوقلو زودتر دنيا ميان 

مرررررسي از دعات 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
این قشنگ خونریزیه و دفع لخته و بافت هم دارم ، چمیدونم والا ، خیلی خیلی احساس بدیه خیلی 

خانومی منم چند ور خونریزی و دفع لخته داشتم نگران نباش ولی یه سونو معتبر جهت کنترل به نظرم بری خیالت راحت میشه

سلام به همه من امروز اومدم پیش دکترم گفت پری شدی از ۳ پری قرص جلوگیری نوشت برام با اسپرین و فولیک گفت بخور پری بعد بیا چرا تینو گفته؟ اخه اول گفته بود دومین پری بعد بهم گفت عجله که نداری گفتم هر چی صلاحه همونکارو می کنم گفت این به صلاحته

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
واسه منو نوشت ٣ ارديبهشت البته طبيعي ديگه من كه سز ميشم ايشالا از اونورم دوقلو زودتر دنيا ميان  ...

بسلامتی🥰😘😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

منم داشتم عزيزم دكتر گفت هماتوم اين لخته ها يا مياد بيرون يا جذب ميشه 

ولي وقتي داره مياد بيرون من ديونه ميشم تا الان كه ١٨ هفته ام چند بار اين اتفاق افتاده 

يه سونو بيرون برو حتما اگه نزديك شريعتي برو سونو دكتر صدري دقيق همه چيو ميگه 

تیاراجان رفتی آزمایش بتا؟نتیجه چی شد؟

سلام عزیزم ، تیترش فردا مشخص میشه فقط مثبت و منفیشو تلفنی گفت که منفی بودش

من فقط نمیتونم با خودم کنار بیام چون حرف زینبی کاملاً درست بود دیروز رفتم خونه اون برگه ای که بعد از پانکچر بهم دادنو دوباره خوندم ، خیلی خط خطی داشت ولی دقیقاً مورد آخرش نوشته بود که درصورت خونریزی سه تا آمپول پروژسترون با یه سرنگ تزریق بشه و به مرکز اطلاع بدید ،،،، من چندین بار این برگه رو قبل از انتقال خونده بودم چون تمام موارد مربوط به رعایت موارد بعد از پانکچر و بعد از انتقال رو نوشته بود ولی انگار اون روزی که خون دیدم کلاً آیزایمر گرفتم کلاً از این دنیا رفتم و منگ شدم ، واقعاً از وقتی فهمیدم بچه دار نمیشم هروقت خون میبینم اصلاً دیگه خودم نیستم اون روزی هم که اون حجم خونو دیدم به تنها چیزهایی که فکر کردم اینکه دوباره چطور به همسرم بگم و چطور دوباره این پروسه را با این همه دردسرش طی کنم و از همه مهمتر خیلی خیلی رفتم تو این فکر که اگه بارها انجام بدم و باردار نشم چه خاکی تو سرم بریزم ،،،،، کلاً اشتباه جبران ناپذیری کردم خودم با دست خودم همه چیو خراب کردم ، هیچجوره نمیتونم آروم بشم چطور اینقدر حماقت کردم منی که اینقدر منتظرم

منم داشتم عزيزم دكتر گفت هماتوم اين لخته ها يا مياد بيرون يا جذب ميشه  ولي وقتي داره مياد ...

عزیزدلم ممنونم ازت ، این سونو گرافی که معرفی کردی رو الان شوهرم بیاد میگم که بریم اخه نمیزاره میگه سونو ضرر داره 🙃🙃،الان ز زدم بیمارستان گفت اگر دیدی خونریزیت شدید شد حتما بیا اگر نه استراحت کن تا بری مطب ، ازت ممنونم عزیزم

اتفاقا من راضیم طبیعی سالمتره خدا کنه تواناییشو داشته باشم مامانم اصلا قبول نمیکرد بمونم اینجا. م ...

انشاالله خدا تواناييشو ميده هومت جان 🤲🏻😍🤲🏻

سلام عزیزم ، تیترش فردا مشخص میشه فقط مثبت و منفیشو تلفنی گفت که منفی بودش من فقط نمیتونم با خودم ک ...

عزیزدلم فدای دل شکستت من در جریان نیستم ولی الان پیامتو خوندم ، گلم میخوام فقط اینو بگم که ظرفیت ادما متفاوت از هم هست خودتو سرزنش نکن عزیزم منم دقیقا همینطوری خودمو گم میکنم پریروز تو دستشویی رستوران خون دیدم بعدش از دستشویی اومدم بیرون شوهرم کنارم واستاده بود اصلا نفهمیدم یعنی میدیدمشا ولی انگار یه غریبس و نمیشناسم اصلا خودتو سرزنش نکن عزیزم اصلا 🥰😍🥰😍🥰😍