2777
2789

واقعا چند درصد بهتر شد ..؟ خیلی خستم  ازدرد اقدام کردم دوماهه هنوز باردار نشدم ۹ ماه پریود نشم غنیمته ولی میگن بهترمیشن بعدزایمان

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ادم به ادمه خیلیا میگن شده خیلیا میگن نه

معمولا توی زایمان طبیعی اکثرا بهتر میشن اما بازم ضمانت نیست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارتباطی نداره..

درد پریود نتیجه انقباضات رحم و نوسانات هورمون هست برای تخلیه رگ های خونی دیواره آندومتر.

با رعایت تغذیه هم ۵۰ درصد کاهش پیدا میکنه.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
منم پریودام درداورهتنبلی دارم توام داری؟

من ن سونوگرافیم میدم نرماله همه چی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من سزارین بودن.قبلا بدون مسکن نمیتونستم تحمل کنم.حتی مسکنم گاهی تاثیر نداشت.الان راحت بدون مسکن سپری میکنم و زندگیه عادیمو دارم کارهای خونه هم انجام میدم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
ارتباطی نداره..درد پریود نتیجه انقباضات رحم و نوسانات هورمون هست برای تخلیه رگ های خونی دیواره آندوم ...

اون انقباضات ک گفتی خب چاره اش چیه  من بعد ازدواجم درد پریودیم شروع شد قبلش اصلا نداشتم

ربطی نداره. درد پریود به خاطر سردی رحمه. رحمتو گرم کنی درد هم تموم میشه. اینو از منی بشنو که به خاطر ...

چیکارکنم خاهر بخداهرروز دعات میکنم اگ بگی  منم هردفه زیر سرم میرم 

بعد زایمان دوم کلاااا درد رفت

ازچیه بنظرت چ ربطی ب زایمان داره چون ی عده گفتن باسزارین هم رفت .شما سزرین بودین یاطبیعی

اون انقباضات ک گفتی خب چاره اش چیه من بعد ازدواجم درد پریودیم شروع شد قبلش اصلا نداشتم

اگر شما فیبروم ، کیست ، تنبلی ، عفونت ، آندومتریوز و تنگی دهانه رحم ندارید که مانع تخلیه رحم یا باعث شدت انقباضات بشه ، با ورزش کگل و حرکات کششی در روزهای غیر پریودی ، ماساژ کمر ، کیسه آب گرم ، قطع مصرف لبنیات ، کافئین پ غذاهای چرب قبل و در دوره پریود باعث میشید انقباضات راحت تر انجام بشه و درد کمتری حس کنید.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

منم دردای وحشتناک دارم زایمان هم کردم خوب نشدم ولی زمانهایی که سردیجات کمتر مصرف کنم دردم کمتر میشه الان چند وقته یاد گرفتم چند روز قبل موعد سردی نخورم و سه روز قبل اگه یادم باشه دمنوش زنجبیل و نبات و آویشن میخورم خیلی بهتر میشم شما هم حتماً امتحان کن 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞