2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
قربونت عزیزم اما گفت حتی اگر قلب سه تاشونم بزنه باز باید یکی رو سقط کنی چون ۳تا خطرناکه..راستی گفتن ...

عزیزممبارکه انشالله،،،انشالله که هیچ خطری وجود نداره تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته نگران نباش❤❤❤

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای عزیز، صبحتون بخیر و شادی ی. سوال: بعد از انتقال مهمه که از توالت فرنگی استفاده بشه؟ اگر ...

سلام عزیزم اصلا مهم نیست، من که استفاده نکردم

الانم چون سرکلاژ شدم استفاده میکنم ولی ایرانی هم گاهی میرم، در این حد خیالت راحت

عزیزم هایپری که مهم نیست، فدای سرت حسابی رژیم پر پروتیین رو رعایت کن تا عوارضش سراغت نیاد، بقیه اش ...

زینبی جان تو چه شرایطی امکان داره بعد هایپری انتقال بدن؟ اون ازمایشی که میگیرن چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها جون بعد انتقال براي يبوست شديد شربت لاكسيژل خوبه؟ ضرر نداره؟!

اصلا منم خوردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها.شاید خیلیهاتون منو نشناسین.من خیلی وقت پیش تقریبا سال 94 همش تو این تاپیک بودم.آنا جون خ ...

عزیزم فکر کنم از آنا جون پرسیده بودی دوباره سرم و انوکسا لازم هست یا نه‌ 

سرم که دیگه اصلا نیاز نیست چون سیستم ایمنی بدنت بعد از همون بارداری اول ری استارت شده 

اما انعقادی بسته به مشکلتون بهتره دارو بگیرین زودتر، چون نقش اون مشکلات انعقادی خیلی مشخص نیست 

اره عزیزم گفت سه جنینت گرفته اما دوتاشون ضعیفن احتمالا رشد نکنن و سقط یشن .دو هفته دیگه گفت بیا برا ...

انشاالله كه دوهفته ديگه ميري صداي ناز قلبشون رو هم ميشنوي نگران نباش بسپر دست خدا خودش بهترين چيزو برات رقم ميزنه انشاالله كه اون دوتا هم رشد ميكنن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زينب حون شربت لاكسي ژل براي يبوست بعد انتقال ضرر نداره؟

نه

بمنم دادن

ولی سعی کردم بیشتر از یکی دوبار نخورم

بیشتر اب درمانی کردم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ایشالا که به موقع درست پا به این دنیا میذارن عزیزم. امیدوارم هماتومت زودتر برطرف شه که حداقل یه نفسی ...

فدات بشم مرررسي از دعات گلم 

انشاالله شما و همه منتظرا هم زود زود مامان بشين 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام آنا جان.من از سال پیش وارد این تاپیک شدم.منم دوبار برا آی وی اف اقدام کردم ولی وسط راه کنسل شده ...

عزیزم آنا جون نمیدونم کی دوباره میاد ولی یادمه مشکل آندومتریوز داشت، ایمنی و انعقادی و همسرش هم موفو 0 و 1

ذخیره هم 1و خورده ایی بود

سه بار میکرو و پانکچر کرد، چون هر بار تعداد جنین ها زیاد نبود با همون انتقال تموم میشد

ولی لاپاراسکوپی کرد و سرم و پرد و انوکسا داشت بار اخر