2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزدلم ممنونم ازت ، این سونو گرافی که معرفی کردی رو الان شوهرم بیاد میگم که بریم اخه نمیزاره میگه س ...

راستي حتما آهن بدنت رو چك كن من به خاطر خونريزي خيلي افت كرد كمبود آهن هم ضرر داره حتما يه آز برو 

انشاالله ميري سونو همه چي عاليه 

دراز بكش فقط به خاطر دستشويي بلند شو

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستي حتما آهن بدنت رو چك كن من به خاطر خونريزي خيلي افت كرد كمبود آهن هم ضرر داره حتما يه آز برو&nb ...

باشه گلم الان  دراز کشیدم و دقیقا مثه پریودی درد دارم خدا خودش کمک کنه ، یه کم بهتر بشم حتما میرم یه جای دیگه سونو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستي حتما آهن بدنت رو چك كن من به خاطر خونريزي خيلي افت كرد كمبود آهن هم ضرر داره حتما يه آز برو&nb ...

من از چهارشنبه لکه بینی داشتم که شنبه شد خونریزی دوباره شد لکه بینی الان هم شده خونریزی دوباره خدا خودش رحم کنه

من از چهارشنبه لکه بینی داشتم که شنبه شد خونریزی دوباره شد لکه بینی الان هم شده خونریزی دوباره خدا خ ...

منم همينجوريم هميشه خدا كمكمون كنه فقط 

آمپولو شياف رو سر ساعت بزار ايشالا قطع بشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزدلم فدای دل شکستت من در جریان نیستم ولی الان پیامتو خوندم ، گلم میخوام فقط اینو بگم که ظرفیت ادم ...

آخه اشتباه من واقعاً جبران ناپذیره روز 12 انتقال خونریزی گرفتم اون موقع اینترنتا قطع بودش روز 12 و 13 شیافو ادامه دادم و خونریزیم هم شدید بود منم فکر کردم پریود شدم و همه چی از دست رفت خودم روز 14 انتقال شیافو قطع کردم و زنگ زدم مرکز گفتم پریود شدم با خونریزی شدید اونا هم گفتم قطع کن داروهاتو ، من امروز که روز 16 انتقال هم هستم همچنان خونریزی شدید دارم ،، بعد دیروز که زینبی ازم پرسید بعد از دیدن خون آمپول پروژسترون زدم یا نه کلاً تعجب کردم گفتم من آمپول نداشتم شیاف داشتم زینبی گفت تو برگه توضیحاتی که بهمون میدن نوشتن درصورت دیدن خون قبل از زمان آزمایش بتا باید آمپول بزنیم منم قاطعانه گفتم من اون برگه رو چند بار خوندم همچین چیزی ننوشته بود دیروز سرکار بودم که اینا رو گفتیم رفتم خونه برگه رو دیدم دنیا رو سرم خراب شد دقیقاً نوشتن که باید شیافو قطع میکردم سریع سه تا آمپول میزدم و به مرکز اطلاع میدادم اونوقت من فقط افسرده شدم و به چه کنم چه کنم افتادم چون باردار شدن خودمو دور از ذهن میدونم ،،، الان فقط من مقصرم نه بخاطر جواب منفی بخاطر اینکه اگه یک درصد هم احتمال داشت شانسی داشته باشم با حماقتم شانسمو از دست دادم ، این همه زحمت این همه افسردگی این همه .... همشو با گیج بازیم با سهل انگاریم با حماقتم از دست دادم اون وقت با اطمینان تمام میام اینجا میگم نه من نمیدونستم باید موقع خونریزی چکار میکردم خب من باید چشمامو باز میکردم و دقت میکردم ،،، اگه آمپول زده بودم و جواب منفی میشد این حالو نداشتم ولی الان دارم میترکم حالم از وقتی اون خون لعنتی رو دیدم هم بدتره ،،،، فقط خودم قابل سرزنشم نه کس دیگه ای بازم خداروشکر زینبی اینو بهم گفت 

آخه اشتباه من واقعاً جبران ناپذیره روز 12 انتقال خونریزی گرفتم اون موقع اینترنتا قطع بودش روز 12 و 1 ...

عزیزم خدابزرگه همش حکمت خداست خودتو سرزنش نکن حتما خیری بوده یادت رفته ایشالله خودت طبیعی باردار بشی خدا بزرگه همه چی رو بسپار به خودش ،وقتی آدم کاری از دستش بر نیاد باید فقط بسپاری به خودش راضی به رضاشیم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ELONVA قیمتش هم یک دونه  2050 هزار تومان  بوده کلا آزاده با بیمه نمیدن

میشه بپرسم کدوم مرکز میری مشکل اصلیت چیه؟

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

زینب جون تو پستای قبلی بهت گفته بودم عفونت دارم وسرخود پماد کلوتریمازول ومترونیدازول استفاده میکنم ،سوالم اینه عفونت همراه ترشحات مگه نیست؟؟من اصلا ترشح ندارم خشک خشکه،،،فقط از بیرون میخاره🙈🙈اون پمادم که استفاده میکنم وقتی میرم دستشویی با خون میاد بیرون منم ترسیدم دیگه استفاده نکردم،،حالا چکار کنم؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام میشه بگی قبل از این امپول چیا بهت داد و چقدر زمان هست میری پیشش و مشکلت چیه منم از مریضاش هستن ...

سلام من قبلا ای وی اف کردم مثبت شد دو بار ولی هر دو بار سقط شد الان پنج ماهه رفتم پیشش برام ازمایشات ایمنی وانعقادی و کاریوتایپ و برای همسرم هم یکسری ازمایش نوشت و الان تو سیکل میکرو هستم .ماه قبل 14 پری رفتم مطب استرادیول تا  ده شب شبی دو تا داد تا این بار که پریود شدم روز سوم رفتم الونوا داد و گفت یک هفته دیگه دوباره برم مطب