2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
کارت فریز جنین رو بهتون ندادن؟ داخل اون هم تعداد جنین رو میزنه هم گرید جنین هم تعداد سلولاش مثلا بر ...

چرا رو کاغذ نوشتع مثلا زده بود ۳تا پسر دوتا گرید a یکی گریدb ۸تا جنین دیگم کلا فریزن که تعیین جنسیت نشدن اینام از ۱۰ تاش ۳تاش پسر بوده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قوربونت عزیزن اخه دکترم فقط دوشنبه و چهارشنبه هاا ابن سیناس البته روزای زوجم عصر مطبش هست که منم مطب ...

دیگه اشکال نداره همین که به موقع گیرشون بیاریم بازم غنیمته چون خیلی حیفه بخاطر یکی دو روز یه ماه عقب بیفتیم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قوربونت عزیزن اخه دکترم فقط دوشنبه و چهارشنبه هاا ابن سیناس البته روزای زوجم عصر مطبش هست که منم مطب ...

انگار این اول تا سوم سیکل مهمه دیگه چون‌دارو ها از سوم شروع میشه دکتر من گفت اول یا دوم پری بیا من مطبش خیلی بهم دوره نامردا نتم قطع کردن با ماشین رفتم سر از شهریار دراوردم اخر ماشین زدم یه جا ادامش با اسنپ رفتم که دیدم دکتر نبود😐دیگه امروز رفتم که روز سوم پدرم درومد از ۴ رانندگی کردم ۹ و نیم رسیدم خونه

انگار این اول تا سوم سیکل مهمه دیگه چون‌دارو ها از سوم شروع میشه دکتر من گفت اول یا دوم پری بیا من م ...

واییی چه سخت ایشالا هممون نتیجه میگیریم این روزا یادمون میره

چرا رو کاغذ نوشتع مثلا زده بود ۳تا پسر دوتا گرید a یکی گریدb ۸تا جنین دیگم کلا فریزن که تعیین جنسیت ...

شما تعیین جنسیت کردی عزیزم، به سلامتی انشاالله

خب همون a گریدشون هست که عالیه خداروشکر اون 8 هم تعداد سلولاشونه یه دونه ام b داری که میشه کیفیت متوسط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما تعیین جنسیت کردی عزیزم، به سلامتی انشاالله  خب همون a گریدشون هست که عالیه خداروشکر اون 8 ...

مرسی عزیزم اره من تعیین جنسیت بودم ما یکی گفتیم فریز کنن که یدونه انتقال بدن خدا کنه دفعه اول بگیره تموم بشه

واییی چه سخت ایشالا هممون نتیجه میگیریم این روزا یادمون میره

پاره شدم ینی امروزم که رفتم اسنپ نبود من همیشه میرم بهمن پیشش اما چاره نداشتم بعد یه ساعت اسنپ قبول کرد ۴۵ دادم تا مطب وسط راه اسنپیه کم اورده بود😂😂😂😂😂

پاره شدم ینی امروزم که رفتم اسنپ نبود من همیشه میرم بهمن پیشش اما چاره نداشتم بعد یه ساعت اسنپ قبول ...

وای چه سخت واقعا ایشالا یه دوقلو میاری یهو راحت میشی😁😁

چند سالته؟

مرسی عزیزم اره من تعیین جنسیت بودم ما یکی گفتیم فریز کنن که یدونه انتقال بدن خدا کنه دفعه اول بگیره ...

الهی آمین

دوتا شانست بیشتر میشه ها ولی بازم هر طور دکترت و خودتون صلاح بدونین اون درست تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه چون یه بچه دارم می ترسم دوقلو بشه 

خدا حفظش کنه، درسته ممکنه ولی بازم با جنین شناس مشورت کن عزیزم که انتخاب بهتری داشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40