2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
تارا جون ظاهرا سپتوم مادرزادیه. منم یه انتقال منفی داشتم و یه سقط. فقط خط اول و خط آخرت رو تونستم بخ ...

پارسال هیسترو شدم ممکنه پارسال تا امسال مشکل پیدا کرده باشه رحمم؟؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره عزیزم خودمم تعجب کردم چون دقیق شیافامو استفاده میکردم ، حتی وقتی ای یو ای انجام دادم و 16 روز بع ...

خانومی من هفته ۱۱ کاملا پریود شدم با دفع لخته های بزرگ و خیلی ناامید درواقع قطع امید شدم که سقط کردم. بلکه هماتوم هست زود ناامید نشو داروهاتو ادامه بده تا روز آزمایش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی وای من هنوز مگه دکتر نرفتی برات کم کنه گلم هفته 11 بدترین هفته از لحاظ تهوع واسه منم بود، سرم تو ...

زینب جون انگار این دکتری که میرم پیشش انرژی منفیه همش.یا نمیدونم شایدم همشون همینن.به دکتر گفتم برام کم کن.گفت حالا ده هفته برو سونو ببینیم رشد میکنه اصلا!!!.اگه خوب بود میگم کم کنی.اگه الان کم کنی سقط میشه دوراز جون و این حرفها..حالا امروز رفتم سونو همه چی خوب بود خداروشکر...کلا هرچی میگفتم بهش حرف سقط و بیماری میورد وسط...حتی گفتم امپولم قطع کنم شیاف استفاده کنم اینو گفت...

منم از شروع هفته ۱۰ خیلی شدیدتر شده و برام غیر قابل تحمل..هیچ کس رو هم ندارم پیشم باشه و بهم برسه یکم،سخت تر کرده شرایطمو..تازه باید به دخترمم برسم.هم درسش هم خوردوخوراکش...حالا خداکنه واسه منم بهتر شه..فقط تو میفهمی که من چی میگم الان..مرسی بابت دلداریت☹❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانومی مقدار هماتوم شما کمتر نشد?

هفته پیش دوباره رفتم سونو همون مقدار قبلی بود شما چی لکه بینی دیگه اصلا ندارید هماتوم از بین رفت و جفتتون رفت بالا؟

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
آره متاسفانه یه دور دیگه باید این مراحل احتمالاً 45 روزه رو برم و بازم با بدبختی خودمو به سونو گرافی ...

عزیزم من الان هرچی هم بگم غصه نخور فایده نداره چون هم انتقالت منفی شده هم هورمونات الان انقد قاطی پاطی شده که حتی اگرم بخوای نمیتونی حالت رو خوب کنی. به نظرم برو حموم زیر دوش یه دل سیر گریه کن. من وقتی حالم خیلی بده اینکارو میکنم انقد بهم حال میده و سبک میشم.( الان میگی خدایا این لیلا بدجور رد داده! خخ) به خدا من به این نتیجه رسیدم که میکرو اصلا هم بدبختی نداره. بالاخره جزئی از زندگی خیلی هامون شده. خدا رو شکر که الان اینهمه راه و درمان وجود داره. تازه سی و خورده ای سالته. اووووه یه عالمه زندگی هنوز پیش روته. امیدوارم حالت زودتر بهتر شه و این روزا رو سریعتر پشت سر بذاری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پارسال هیسترو شدم ممکنه پارسال تا امسال مشکل پیدا کرده باشه رحمم؟؟

نه بابا. اگه پارسال هیسترو کردی که نه دیگه. ایشالا با این انتقال حسابی دلت شاد شاد میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هفته پیش دوباره رفتم سونو همون مقدار قبلی بود شما چی لکه بینی دیگه اصلا ندارید هماتوم از بین رفت و ج ...

عزیزم جفت دیر بالا میره.

استراحت کنی کاریت نداره.

کلا جفت رو ۳ ماهه آخر چک میکنن برای زایمان.

استراحت اگر داری ، حس میکنم لک و خونریزی بخاطر هماتومه.

آسپرین میخوری؟

من دکترم اونو قطع کرد. یه هفته ای قطع شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هفته پیش دوباره رفتم سونو همون مقدار قبلی بود شما چی لکه بینی دیگه اصلا ندارید هماتوم از بین رفت و ج ...

اخه پس چرا میگن دفع لکه بینی نشونه خوبیه برا دفع هماتوم?

من فعلا سونو نشدم. نه قطع نشده لکه بینی دارم در واقع مثل روز ۴ پریود هستم با این تفاوت که رنگش قیری قهوه ای هست

عزیزم جفت دیر بالا میره. استراحت کنی کاریت نداره. کلا جفت رو ۳ ماهه آخر چک میکنن برای زایمان. است ...

من با وجود اینکه آسپرین انوکساپارین قطع هست ۲۵ روزه که لک بینی ادامه داره😣😣😣

سلام خانوما❤❤❤ 

بالاخره تونستم وارد سایت بشم برای من کاربریم وارد نمیشد همش میزد پسوردت اشتباست درصورتیکه درست بود دیگه قسمت تماس با ما بهشون پیام دادم امروز بهم زنگ زدن برام درستش کردن خداروشکر

حالا بگم چیکارا کردم؟😊 امروز رفتم برام آمپول GCSF تزریق کردن رحمم، دیگه نمیدونم چقدر تاثیر مثبت داره، جنینامم گذاشتن ذوب بشن گفتن تا پس فردا صبح بلاست بشن انشاالله برم برای انتقال

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام  گل من  ایشالا که  جواب بگیری  میشه  توضیح بدی  دقیقا  از کی ...

سلام عزیزم، ممنون، انشاالله خودتم به زودی مامان بشی😙

راستش فقط هفته ی قبل از انتقال سه بار انجام دادم یه روز در میان، البته بار اولو رفتم بیرون بهم یاد داد گفت دیگه نیا خودت توی خونه انجام بده چون بعدش باید جات گرم باشه که موثر باشه، گفت قبلش شکمتو با روغن سیاهدانه یا زیتون ماساژ بده بعد بادکش کن بیست دقیقه که موند لیوانارو جدا کن پتو بنداز روی شکمت یه ساعت دراز بکش

من دو بار بعدی رو به شوهرم یاد دادم انجام داد برام

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...