2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نگران نباش ایشالا به زودی مامان میشی یه خانومی هم با ما بود که انتقال داد هیچ مشکلی نداشت فقط مثل ...

اره خیلی ها رو شنیدم حتی با دوتا لوله بسته با میکرو باردار میشن من که مثلاً یکی از لوله هام نصفه نیمه بسته ست اون یکی بازه ولی باردار نمیشم ،، نمیدونم تو فکرمه واقعاً اگه تو سرنوشتم بچه نباشه چی ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ من ازش تعریفی نشنیدم گلم، شنیدم زیر مجموعه رویان هست واسه تعیین جنسیت ولی فقط در ...

ممنون گلی.راستی زینبی جون خوبی؟ نی نی کوچولو چطوره؟

میگم من رفتم اهواز پرسیدم .دو ستا از بهترین آزمایشگاه ها رفتیم فقط یکی اون آزمایشات انعقادی رو کامل انجام میداد که اونم میگفت یک ماه طول میکشه جوابش بیاد.حالا سوال دارم اگه روز اول پریودیم برم برا آز تقریبا روز سوم پریودی بعدیم که باید برم برا سونو برا شروع سیکل انتقال.اینطوری مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اگه از نظر انعقادی مشکل داشته باشمم از چند وقت قبل باید دارو مصرف کنم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره خیلی ها رو شنیدم حتی با دوتا لوله بسته با میکرو باردار میشن من که مثلاً یکی از لوله هام نصفه نیم ...

نه بابا نگران نباش میشی فقط وقتش نرسیده

منم اولش که منفی شدم همین فکرو میکردم ولی بعدش دوباره گفتم از اول تلاشمو میکنم 

تا ایشالا بشه

از خدا بخواه

هم اینکه تلاشتو بکن خدارو چه دیدی شاید طبیعی شدی

اره خیلی ها رو شنیدم حتی با دوتا لوله بسته با میکرو باردار میشن من که مثلاً یکی از لوله هام نصفه نیم ...

تیارا جان.شما سنتون بالا نیست.ان شاالله دفعه بعدی انتقال مامان میشی.من چی بگم که چهل سالم شده.یه بار جنین هام رشد نکردن.امسال هم سیکلم کنسل شد.به نظرت چقدر به آینده امیدوار باشم وقتی میرسم به ۴۱ سال؟ولی بازم میخوام امیدوار باشم.اگه خدا بخواد میشه.امیدوارم که بخواد.چون هم مادرم هم شوهرم و هم خودم چشم به راهیم.

خدایا شکرت  
33 سال و بزودی 34

تیارا جون شما هیسترو کردی؟ آخه منم تو سونو بهم میگفتن وضعیت رحم خوبه و فلان ( البته فیبروم داشتم که گفتن هم به لحاظ اندازه و هم جایی که قرار گرفته مشکلی تو بارداری بوجود نمیاره)، رفتم هیسترو یه سپتوم داشتم عریض و طویل که اینجا عکسشم گذاشتم، جوری که کل دیواره رحم رو تراشید. به نظرم یه مشورت با دکترت واسه هیسترو بکن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تیارا جان.شما سنتون بالا نیست.ان شاالله دفعه بعدی انتقال مامان میشی.من چی بگم که چهل سالم شده.یه بار ...

ملیکا جون یعنی من که 41 سالمه دیگه نباید امید داشته باشم؟          

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
5 ساله عزیزم ، همسرم مشکلی نداره ، خودمم مشکلی ندارم فقط تو عکس رنگی یکی از لوله هام بسته بوده   ...

شماچه شهری هستید.یه خانمی چندروزپیش میگفت رفتم ال اسحاق قم ازکشورهای دیگه هم اومده بودن برانازایی.میگفت یه دوره درمان چهل روزه داره

سلام عزیزم یعنی همین جوری الکی الکی پریود شدی!!! آزمایش هم ندادی؟ میدونی چند نفر مثل شرایط شما براشو ...

آره عزیزم خودمم تعجب کردم چون دقیق شیافامو استفاده میکردم ، حتی وقتی ای یو ای انجام دادم و 16 روز بعد آز دادم و منفی شدش شیافو قطع کردم بازم تا 5 روز بعدش پریود نشدم ،،، ولی پنجشنبه که روز 12 انتقالم بود و موعد معمولی پریود کاملاً پریود شدم نه لکه بینی ها کلاً پریود شدم و الان سه روزه کاملاً خونریزی دارم ، ازمایشم تو دفترچه برای 5 آذره که دیگه نمیرم آز بدم ،،، امروز زنگ زدم رویان با کارشناس صحبت کردم گفت بعضی ها تا روز آزمایش یه خونریزی خفیف دارن مطمئنی پریود شدی گفتم برای من خفیف نیست کاملاً لخته دفع میکنم و کاملاًً مشخصاتش مثل تمام پریودهام هست گفت پس شیافو قطع کن و برای ماه بعد نوبت مطب زنان بگیر ،،،، مطمئنم که باردار نیستم من از این شانسا ندارم که با این خونریزی جنین برام بمونه ، سه روزه زندگی برام جهنمه فقط تو جمع هستم و فکرم جای دیگه ست ، نتونستم هنوز به همسرم بگم پریود شدم واقعاً داغون میشه دیشب هم داشت نقشه میکشید من باردار شدم تختو چطور بزاریم که راحت باشم زهی خیال باطل که من پریود شدم

عزیزم دوباره رسیدم به پیامت کلی دلم برات شکست، خیلی مظلومی، خیلی سختی کشیدی  اصلا یادم نمیره م ...

آخه توی دفترچه تاریخ زده 5 آذر ، آز نمیدم اون موقع که ای یو ای کردم و پری نشدم جواب منفی آز تلفنی از آزمایشگاه شنیدم داغون شدم چه برسه الان که پریود شدم ، نمیتونم خودمو گول بزنم و به خودم امیدواری بدم ،، سه روزه فقط ذهنم شده چه کنم چه کنم